Introductie

Hoe bijzonder vind jij het om in de duurzame energie te werken?

Organisatie

Wil jij werken bij een duurzaam bedrijf in schone brandstoffen voor voertuigen, lees dan deze functie? Onze opdrachtgever heeft zichzelf tot doel gesteld, dat alle voertuigen in de toekomst kunnen rijden op schone brandstof. Zij richten zich daarom op de ontwikkelingen en plaatsing van oplaadstations voor elektriciteit, groene gassen en waterstof.

Functie

Als electrial engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van installaties op gebied van elektra en instrumentatie. Dit doe je aan de hand van het ontwerp dat je samen maakt met de lead/proces en equipment engineer ontworpen hebben. Daarnaast verwerk je de Hazop geëiste beveiligingen (elektrisch) in het ontwerp (ATEX, SIL, PL etc). Als Software/E&I engineer zal je ook gevraagd worden indien nodig om deel te nemen aan commisioning teams bij de opstart van nieuwe installaties en assistentie te verlenen bij complexe storingen. Bij huidige installaties zal je mogelijk via de remote bediening van de Human Machine Interface bepaalde onderdelen of gehele installaties moeten herstartten, resetten of buiten gebruik stellen.


Belangrijke resultaat gebieden:


 • Op verzoek deelnemen in R & D/ Innovatie project team(s)
 • Als teamlid deelnemen aan het ontwerpen, realisatie, commissioning en start-up van installatie in een internationale omgeving
 • Deelnemen aan Hazop meetings van de projecten
 • Het ontwerpen van een electrische installatie zodanig dat voldaan wordt aan de gevraagde functionaliteit uit het ontwerp van de Leadengineer en voldoet aan (internationale) wet- en regelgeving aan het gevraagde veiligheids- en kwaliteitsniveau van de klant
 • Het selecteren/beoordelen van instrumentatie en(elektrische) equipment zodat kan worden voldaan aan de functionele eisen opgesteld door de Lead Engineer.
 • Het aanvullen van de beschrijvingen van procesbesturingen en regelingen zodanig dat eventuele externe software engineer dit kan omzetten in besturingssoftware
 • Aansturen externe ingehuurde E&I monteurs
 • Samen met collega’s werken aan het ontwikkelen en vaststellen van E&I- en besturingsstandaarden
 • Het indien nodig aanvullen van KPI’s en scada functionaiteiten van de installatie die in de gebruikersfase moeten worden gegenereerd uit de beschikbare meetgegevens en processen. (Scada detail informatie)
 • Selecteren (en toetsen) standaard Pitpoint equipment aan de hand van de vereisten uit de equipmentlists.
 • Selecteren van niet standaard equipment bij bestaande of nieuwe leveranciers incl. aanleveren benodigde docu-mentatie t.b.v. het invoeren in BIS ERP door de Product calculator.
 • Ontwerpen/selecteren van (electronische) beveiligingen voortkomend uit (internationale) wet- en regelgeving en veiligheidsnalayses bijv. de Hazop.


Functie eisen

 • Een afgeronde HBO+ of WO opleiding in de richting van Elektrotechniek
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • VOL VCA opleiding
 • Ervaring met Electrical Instrumentation and Software Engineering

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl