In Industrie, Management (Manager/Leidinggevende), Project Engineer / Technisch Projectleider, Vacatures

Ervaring bij Asset Owner essentieel!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een chemisch productiebedrijf. De aankomende jaren wordt er veel geïnvesteerdop deze locatie. De investeringen vinden plaats in uiteenlopende gebieden zoals o.a. van betrouwbaarheid van de installaties, ontwikkeling van mensen, productontwikkeling enz.

Functie

Als Project Manager bent u verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten op de afdeling Engineering. Projecten doorlopen verschillende fasen van “initiatie” tot en met “oplevering en evaluatie”. De Project Manager is verantwoordelijk voor het “vertalen” van de wensen van de interne gebruiker naar een duidelijke Project Scope en de Coördinatie van het project. Om dit te realiseren is een efficiënte samenwerking een heldere communicatie tussen de diverse afdelingen: Operations, Maintenance, SHEQ en IT een vereiste.

Werkzaamheden:

  • Voorbereiden en managen van (deel)projecten en de bijbehorende projectorganisatie, alsmede leiding geven aan de uitvoering hiervan, binnen kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie, zodanig dat de geformuleerde projectdoelstellingen worden gerealiseerd.
  • Verantwoordelijk voor het managen van het gehele project traject, van concept tot en met implementatie en commissioning / hand over naar de Project Owner.
  • Moet in staat zijn om een team van professionals mee te nemen in de project doelstellingen en realisatie.

  • Betreft 5-10 industriele mono en/of multi disciplinaire projecten gelijktijdig, met een waarde van €10.000 – 2.000.000 per project. Piping, Equipement vervangen, Package Unit, Storage Tank, Maintenance projects, Safeguarding, etc.

Functie-eisen

Competenties (o.a.): Stakeholder management, Samenwerken, Accuratesse, Resultaatgericht, Plannen en Organiseren. Persoonseigenschappen: Zelfstarter, Pragmaticus, Helikopterview, Overtuigingskracht naar Senior Management, Hands on mentaliteit. Beslist geen “buroplakker”.

Kennis en ervaring:

  • Minimaal een relevant HBO / WO diploma in een technische richting;
  • Minimaal 5-10 jaar relevante ervaring met project management in de (petro)chemische industrie, opgedaan bij Asset Owner.
  • Functioneren op IPMA C of B niveau of gelijkwaardig is een pré;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
  • Kennis van Microsoft Office, Microsoft Project, SAP, Management of Change procedures, Stage Gate proces.

De geschatte duur van deze opdracht is 12-24 maanden

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies

06 146 22 752 of klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.