In Offshore / Maritiem, Vacatures

techniek en regelgeving combineren

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal calssificatiebureau met een grote vestiging in Rotterdam. Door uitbreiding van de klantenportfolio zoeken we een marine surveyor.

Functie

Als Surveyor ben je direct verantwoordelijk voor de controle op de naleving van de eigen Rules maar ook op naleving van de statutaire regelgeving en/of IMO Codes op het gebied van veiligheid en milieu voor te gebruiken materialen, producten en componenten.
Welke projecten?
Door jouw ervaring in de scheepvaart / maritieme sector ben je bekend met zowel nieuwbouw als bestaande schepen en overige maritieme installaties. Jouw uitdaging in deze functie is dat je verantwoordelijk bent voor de begeleiding van projecten bij deze schepen, in alle grote havens van de Benelux. Onder nieuwbouwschepen vallen bagger-, kraan-, sleep- en werkschepen, pijpleggers, vrachtschepen en zeegaande jachten. Bij bestaande schepen kun je denken aan jaarlijkse surveys / vijfjaarlijkse surveys, docking surveys, schadesurveys, statutaire surveys.
  • Binnen het kader van de functie werk je samen met collega’s en onze klanten, zoals bijvoorbeeld werven, reparatiebedrijven, toeleveranciers en voorraadbeheerders, middels interpretatie en toepassing van de geldende regels en voorschriften;
  • Voor een aantal bedrijven/vaste klanten treed je op als vast contactpersoon;
  • Je houdt toezicht op en werkt mee aan de voltooiing van classificatie en procedures inclusief type approval en Marine Equipment Directive (MED);
  • Voor grotere projecten ben je verantwoordelijk voor de voortgang van classificatie/ certificatie inclusief kostenbewaking

Functie-eisen

Om deze rol tot een succes te maken weet je technische problemen op schepen te analyseren en daar een oplossing voor te vinden. Naast je focus op de veiligheid van de schepen, heb je ook veelvuldig contact met Nederlandse klanten. Het is daarom belangrijk dat je naast de Engelse taal ook de Nederlandse taal beheerst,In de rol van Marine Surveyor weet je de juiste balans tussen techniek en commercie te vinden.
Daarnaast kun jij je vinden in onderstaande criteria:
  • Een afgeronde opleiding aan HTS, richting scheepsbouw of Hogere Zeevaart School met hoogste vaarbevoegdheid voor Scheepswertuigkundige (HWTK).
  • Je hebt 3 tot 5 jaar recente werkervaring binnen de maritieme sector;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Je bent flexibel en in staat prioriteiten te stellen;
  • Je bent administratief vaardig en zorgvuldig.

Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.
in-TRIM Logo

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.