In Industrie, Maintenance Engineer W, Vacatures

Vakman in het aansturen en organiseren van industrieel onderhoud

Organisatie

De opdrachtgever is een industrieel bedrijf in Rotterdam. De functie valt binnen de onderhoudsafdeling.

Functie

Voor een opdrachtgever zoeken we een ervaren man (of vrouw) in industrieel onderhoud. Voor een gedeelte van de fabriek (area) ben je verantwoordelijk voor al het het uitgevoerde onderhoud. Je stuurt een groep van 8 technicians aan en coördineert de stroom werkorders. Zowel in techniek als aan de managementkant sta je je mannetje.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van het onderhoud en voor het verlagen van het aantal storingen. Je bent constant bezig het proces te optimaliseren en houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften en kwaliteitssystemen. Je beoordeelt en onderhandelt over de offertes van contractors en bent tijdens hun werkzaamheden het aanspreekpunt.

Deze functie kan op termijn uitmonden in een dienstverband bij de opdrachtgever.

Functie-eisen

  • Minimaal MTS niveau, bij voorkeur werktuigbouwkunde of swtk
  • bewezen leidinggevende capaciteiten
  • Kennis van veiligheidsregelgeving, werkvergunningen syteem etc.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.