In Infra / Energie, Vacatures, Werkvoorbereider / calculator

Ervaren engineer gebouw gebonden elektrische installaties

Organisatie

Voor een energiebedrijf zoeken we een engineer voor het ontwerpen, calculeren en berekenen van gebouwgebonden installaties in hoogspanningsstations.


Functie

Als Engineer GGI ontwerp je de gebouw gebonden elektrische installaties, hulpinstallaties, accu’s, verdelers en gelijkrichters voor de onderstations in het door ons beheerde elektriciteitsnet

Jouw engineeringskennis gebruik je om, samen met een aantal tekenaars het gebouw gebonden deel van elektrische installaties te ontwerpen, specificeren en uit te werken. Hiervoor werk je in een multidisciplinair projectteam samen met andere engineers die zich bezig houden met onder andere primaire componenten, beveiligen, besturen, telecom en bouwkundige werkzaamheden. Je bent een ervaren kracht waarbij je junior en senior tekenaars aanstuurt, maar ook zelf de uitwerking van de projecten in Autocad/Nordined op je kunt nemen. Je bent er voor verantwoordelijk dat het gebouw gebonden deel binnen budget en planning wordt opgeleverd met de juiste kwaliteit. Verder maak je materiaalspecificaties, vraag je offertes aan, stel je de montagebestekken samen en ben je betrokken bij de realisatie en in bedrijfstelling van onze installaties. Engineeringskennis op het gebied van primaire componenten in midden- en hoogspanningsinstallaties, zoals transformatoren, vermogenschakelaars, scheiders, instrumentatietransformatoren (VT/CT) heeft een pré. Enige ervaring met klimaatinstallaties (Luchtbehandeling, airconditioning) heeft een grote pré binnen deze vacante positie.

Functie-eisen

De engineer die wij zoeken heeft een afgeronde MTS/HTS Elektrotechniek.Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als engineer/ontwerper binnen de gebouw gebonden installaties. Kennis van elektriciteitsnetten is een grote pré. Je beheerst je vakgebied, je werkt het liefst samen om vervolgens als team een uitstekend resultaat neer te zetten en tevens ben je bereid om te reizen. Gemiddeld werk je 3 dagen per week in Amsterdam en 2 dagen per week in Duiven. Vanwege het werken in projecten kun je pieken in je werk moeiteloos opvangen door een flexibele houding. Daarnaast ben je:

  • • Communicatief sterk;
  • • Gericht op samenwerken;
  • • Stressbestendig;
  • • Klantgericht en zakelijk.

Je hebt kennis van Autocad, Nordined en kennis van de normen op het gebied van de NEN1010, NEN3140, NEN1838 en NEN1890.

Hiernaast heb je ervaring in het maken van stabu bestekken, lichtberekeningen, calculaties en kabelberekeningen.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.