In Bouw, Vacatures

Allrounder (technisch/financieel/organisatorisch) voor elektriciteits stations

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf. De afdeling beheert alle gebouwen, waaronder vele elektriciteitsstations.

Functie

Je zet alles op alles om de projecten perfect te laten verlopen. Je assisteert bij de berekening van de doorlooptijd en het opstellen van offertes en de bewaking van de projectvoortgang met name bij onderhoudsprojecten. Deze afwisselende functie stelt dus niet alleen eisen aan jouw technische kennis, ook je financieel/administratieve en organisatorische talenten kun je volop benutten. Samen met je collega’s bewaak je de (forse!) budgetten, verzorg je heldere project-evaluaties en voortgangsrapportages en houd je de projectadministratie helemaal up-to-date.

Het zelfstandig voorbereiden van bouwkundige werken, maken van planningen en het kunnen opstellen van bouwkundige rapportages zijn voor jou geen probleem.

Functie-eisen

Jij bent een geboren regelaar met technische bagage en een oplossingsgerichte instelling. Je hebt al eerder met offertes gewerkt en je vindt het een uitdaging om grote budgetten te bewaken. Bovendien sta je financieel/administratief sterk in je schoenen. Je schakelt soepel tussen rollen/projecten en houdt van afwisseling en dynamiek.

Wat je verder met je meebrengt:

• Een Mbo-diploma niveau 4, bij voorkeur MTS Bouwkunde

• Ervaring binnen een industriele omgeving (veiligheid!) is een pre

• Hands-on ervaring met SAP.

• Je kunt sturen op een optimaal eindresultaat.

• Je functioneert uitstekend als de werkdruk stijgt.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.