In Industrie, Maintenance Engineer W, Vacatures

Verwachtte duur een jaar

Organisatie

Een groot chemisch productiebedrijf in de Botlek

Functie

De belangrijkste taken van de E&I Technician zijn het uitvoeren van gepland preventief onderhoud op elektro-, instrumentatie- en besturingstechnisch gebied, het lokaliseren en verhelpen van storingen, het kalibreren en justeren van instrumentatie, het maken van test- en inspectierapporten, het uitvoeren van periodieke inspecties en het bewaken van de machine prestaties, het loskoppelen, uit- en inbouwen en aansluiten van motoren en het op accurate en tijdige wijze administreren van alle uitgevoerde onderhoudsopdrachten. Naast deze taken, assisteer je bij het opstarten of inbedrijfstellen van installaties en het uittesten van instrumentloops en elektrische circuits en werk je met anderen samen bij opdrachten van meer omvangrijke en/of complexe aard. Tot slot draag je bij aan continue verbetering, door terugkomende problemen te signaleren, te analyseren en te bespreken en mee te denken over verbeteringen en oplossingen.

Functie-eisen

  • minimaal een diploma van een relevante MBO opleiding vereist (bij voorkeur richting elektrotechniek, energietechniek of meet- en regeltechniek).
  • minimaal 8 jaar relevante werkervaring binnen de (petro)chemische industrie
  • gedegen kennis van NEN 3140/3840, ATEX, machinerichtlijnen, standaarden en regelgeving, instrumentatie en van meet- en regelsystemen.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.