In Infra / Energie, Projectmanager / project leider, Vacatures

Een portfolio van projecten aansturen in beheer en onderhoud in technische omgeving

Organisatie

Onze opdrachtgever ontwerpt, bouwt, beheert en onderhoudt complexe energienetten en grote (industriële) installaties. Voor de afdeling instandhouding (beheer en onderhoud) zoeken we een projectmanager.

Functie

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het managen van een groot aantal projecten varierend in omvang van 25k – 250k. Jij zorgt ervoor dat het projectresultaat altijd wordt behaald binnen de tijd en met de afgesproken kwaliteit. Ook stuur je op kosten en communicatie. Je geeft leiding (functioneel) aan alle bij het project betrokken personen. Technische kennis is noodzakelijk maar de nadruk ligt op het aansturen van de projecten.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

 • Projectinrichtingen;
 • Projectplannen;
 • Contractvorming;
 • Budgetverantwoordelijkheid;
 • Personeelsmanagement;
 • Projectafsluitingen;
 • Veiligheid, Arbo en Milieu.

Functie-eisen

Naast vakinhoudelijke bagage verwachten we dat je ruime ervaring hebt met het managen van vergelijkbare projecten in grote en complexe organisaties. Je kent de energiewereld goed. Door jouw kennis van bedrijfsprocessen en de bedrijfsvoering in onze branche ben je een gesprekspartner op elk niveau. Je hebt ervaring met het managen van budgetten en projectteams. Ook kun jij de scope van het project helder vaststellen en vasthouden. In het besluitvormingstraject kun jij keuzes transparant en expliciet maken en wanneer dat nodig is, straal je gezag en autoriteit uit. Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner voor de directie.

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in de inrichting en uitvoering van projecten
 • Ervaring met complexe technische projecten;
 • IPMA is een pre

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.