In Bouw, Vacatures

Gezocht; bouwkundige spin-in-het-web

Organisatie

Voor een grote onderwijsinstelling in Rotterdam zoeken wij een interim bouwkundig projectleider. In samenwerking met de diverse afdelingen, verschillende onderwijslocaties en externe partijen zorg je voor de coördinatie en realisatie van uiteenlopende huisvestingsprojecten. Dat loopt uiteen van nieuwbouw en renovatie tot functionele en esthetische aanpassingen. Uiteraard binnen de gestelde kaders van kwaliteit, budget en tijd.

Functie

De bouwprojectleider is verantwoordelijk voor het coördineren en realiseren van de totstandkoming van diverse toegewezen huisvestingsprojecten. Dit kan variëren van kleine projecten, zoals functionele en esthetische aanpassingen tot de totstandkoming van nieuwbouw / renovaties van een schoolgebouw. De bouwprojectleider is verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten binnen de gestelde kaders van kwaliteit, budget en tijd.

Daarbij is de bouwprojectleider verantwoordelijk voor de uitvoering van het beheercontract met de externe partij die het onderhoud van alle scholen realiseert.

De bouwprojectleider fungeert als spin in het web en draagt zorg voor het contact met de verschillende gesprekspartners binnen het onderwijs namens de afdeling. De functie vraagt om samen met deze partners afspraken te maken over de bouwkundige aanpassingen die noodzakelijk zijn voor het geven van onderwijs aan leerlingen. De bouwkundige aanpassingen worden enerzijds ingegeven door de koers van de instelling in zijn geheel en anderzijds door knelpunten die ontstaan op de school.

De bouwprojectleider is adviseur op het gebied van bouwkunde, bouwtechniek en bouwkosten. Hij of zij is in staat om zelfstandig een advies op te stellen over deze functionele aanpassing aan schooldirecteur, bovenschoolsmanager en de stafmanager facilitaire zaken. Na goedkeuring van het voorstel wordt van de projectleider verwacht dat het project wordt vertaald naar een technische vertaling (met adviseurs) en wordt gerealiseerd binnen de afgesproken kaders van kwaliteit, budget en tijd.


Functie-eisen

Vaardigheden en ervaringen

Ervaring als projectleider in (onderwijs)huisvesting of een vergelijkbare omgeving is een pre;

Het aantoonbaar kunnen opstellen van adviezen voor bouwkundige, esthetische en technische aanpassingen in een schoolgebouw;

Projectmanagement methodieken en bewaken van kaders; en

Rechtmatig selecteren en contracteren van adviseurs, ontwerpende partijen en aannemers en het aansturen van deze partijen ten behoeve van de werkzaamheden.


Competenties

In staat om belangen te wegen tussen centrale organisatie en de individuele locaties;

Goede communicatieve vaardigheden met betrekking tot verwachtingen binnen en de voortgang van het project;

Financiële affiniteit om doelmatig te handelen; en

Pragmatisch denker met pro actieve werkhouding.


Opleiding

HBO Bouwkunde / technologie

Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Curd Leicht | in-TRIM Advies

curd.leicht@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.