In Industrie, Maintenance Engineer W, Vacatures

Verbeteren en optimaliseren maar ook troubleshooting!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote chemische fabriek en onderdeel van een internationaal concern. Op deze locatie wordt door een proces van mengen, kraken en destilleren producten gemaakt. Het proces kent vele uitdagingen en door de beperkte omvang van de organisatie passen er vooral mensen die houden van een brede functie en het nemen van verantwoordelijkheid.

Functie

In jouw functie als Rotating EquipmentEngineer heb je een leidende rol in het verbeteren en optimaliseren van de plant, voert trouble shooting uit op actuele operationele problemen en adviseert andere afdelingen vanuit technologisch oogpunt. Er wordt van je verwacht dat je een substantiële bijdrage levert aan structurele verbeteringen op de langere termijn.

  • Uitvoeren en deelnemen aan bad actor elimination studies, Root Cause Failure Analysis (RCFA), incident investigations, audits, benchmark studies, Reliability, Availability, Maintainability (RAM) studies, et cetera;
  • Opstellen, analyseren, beheren, optimaliseren en bewaken preventieve onderhouds-programma’s);
  • Input geven aan remaining life determination en extension, obsolescence studies en asset life cycle strategies;
  • Identificeren van integriteit risico’s en opstellen van afdoende van beheersmaatregelen;
  • Uitwerken en implementeren van verbetervoorstellen op gebied van asset en maintenance management, onder andere design out;

Functie-eisen

Jouw achtergrond is HTS of TU, je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring, een goed analytisch vermogen, je bent bekend met een groot aantal unit operations zowel in praktijk als in theorie, je kan zowel zelfstandig als in teams werken en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.