In Infra / Energie, Projectmanager / project leider, Vacatures

Heb jij grip op het proces rondom OV-beleid in Zuid Holland?

Organisatie

Het bureau Openbaar Vervoer binnen de afdeling Mobiliteit en Milieu van de provincie Zuid-Holland is verantwoordelijk voor het provinciaal OV-beleid en voor de aanbesteding en het beheer van de OV concessies en –contracten in de provincie.

Binnen het taakteam OV-beleid is de behoefte aan een beleidsmedewerker OV gedurende maximaal 32 uren per week voor een periode van 1 jaar met een verlenging van 2 x 1 jaar.

Functie

Het doel van de beleidsmedewerker is om beleidsmatig het bureau te ondersteunen in een brede waaier van onderwerpen binnen het beleidsterein OV. Dit kan variëren van tarievenbeleid, tot vervoerkundige advisering op de nieuwe aanbesteding Waterbus en Zuid-Holland Noord, tot concessiemanagement. De beleidsmedewerker OV-beleid zal verantwoordelijk zijn voor het proces, waarbij hij/zij als adviseur een belangrijke steunpilaar is van de rest van het bureau.

De beleidsmedewerker werkt zelfstandig, geeft terugkoppeling van (deel)resultaten en producten aan de opdrachtgever. Activiteiten die (tenminste) binnen de gevraagde opdracht vallen:

1. De onderwerpen grotendeels zelfstandig beleidsinhoudelijk invullen;

2. Schrijven van beleidsnotities voor de gedeputeerde Verkeer en Vervoer;

3. Deelnemen aan afstemmingsoverleggen;

. Leveren van een actuele bijdrage aan discussies en beleidsvragen die een relatie hebben met de onderwerpen.

Functie-eisen

Deze opdracht wordt middels ENVI gegund (25% prijs, 75% ervaring/kennis), waarbij de volgende elementen van belang zijn:

• ruime en recente ervaring als beleidsadviseur Openbaar Vervoer;

• ruime en recente ervaring met OV-aanbestedingen;

• ruime ervaring met bestuurlijke processen en besluitvorming;

• goede bestuurlijke sensitiviteit;

• uitstekende communicatieve vaardigheden;

• bij voorkeur kennis van en ervaring bij de provincie Zuid-Holland, of een soortgelijke overheid.

Verder heeft de kandidaat:

• HBO/WO werk- en denkniveau;

• interesse in het functioneren van het openbaar bestuur en een sterk ontwikkeld gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Curd Leicht | in-TRIM Advies

curd.leicht@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.