In Industrie, Maintenance Engineer W, Midcareer (ervaren), Vacatures

Introductie

Opgeleid worden tot E/I Technician met goede verdiensten!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een chemisch productiebedrijf in Botlek Rotterdam en is onderdeel van een internationaal concern. Er werken ongeveer 250 mensen en de sfeer is erg goed wat weer zorgt voor een laag verloop. De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor al het onderhoud op de locatie. In deze afdeling zijn alle disciplines vertegenwoordigd.

Functie

Als E&I Trainee ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van en het assisteren bij onderhouds-, reparatie-, modificatie- en revisiewerkzaamheden aan apparatuur en installaties op het gebied van elektro en instrumentatie, zodat de beschikbaarheid van de installatie geborgd en geoptimaliseerd wordt en voldaan wordt aan de geldende wet- en regelgeving en bedrijfsrichtlijnen.

De belangrijkste taken van de E&I Trainee zijn:

 • Het voorbereiden en uitvoeren van onderhouds-, reparatie-, modificatie- en revisiewerkzaamheden, op basis van een door de toezichthouder of planner verstrekte opdracht of op basis van een instructie van de (Senior) E&I Technician;
 • Het opsporen en verhelpen van storingen, het analyseren van de oorzaak, het geven van reparatieadvies;
 • Het assisteren bij uit te voeren onderhouds-, reparatie-, modificatie- en revisiewerkzaamheden en bij het opstarten en in bedrijfstellen of uittesten van (nieuwe) systemen, apparatuur of installaties;
 • Het invoeren van besteedde tijde en faaloorzaken in het daarvoor bestemde systeem;
 • Het signaleren en bespreken van (terugkerende) problemen en meedenken over verbeteringen en oplossingen;
 • Het opruimen van de werkplek en van apparatuur en hulpmiddelen.
 • Het testen van alarm- en tripsetting, het corrigeren van afwijkingen en het informeren van belanghebbenden hierover;
 • Het ondersteunen bij het opstellen van Standaard Werk Methoden (SWT).
 • De Maintenance Mechanic wordt in het werk begeleid door een E&I Technician.

Als E&I Trainee maak je deel uit van de afdeling E&I. De afdeling E&I bestaat uit twee Senior E&I Technicians en twee E&I Technicians in dagdienst, een viertal E&I Technicians en vier E&I Mechanics in continudienst. Je rapporteert aan de Coördinator E&I.

Functie-eisen

Wij zoeken een zelfstandig kandidaat met een hands-on mentaliteit, een hoge mate van betrokkenheid en die op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je hebt een proactieve en ondernemende instelling en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Wat verwachten wij van jou:

 • Voor deze functie is minimaal een mbo-niveau 4 diploma vereist (bij voorkeur richting elektrotechniek, energietechniek of meet- en regeltechniek).
 • Werkervaring is niet vereist, maar is wel een pré.
 • Kennis en begrip van de theoretische basisbeginselen op het gebied van instrumentatie, automatisering, meet- en regelsystemen en hoog- en laagspanning zijn eveneens een pré.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift, is noodzakelijk, evenals kennis van Microsoft Office.
 • Competenties: samenwerken, initiatief, resultaatgerichtheid, vakmanschap en analytische vermogen.

Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.


in-TRIM Logo

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

(solliciteren graag via de knop hieronder)

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.