In Infra / Energie, Vacatures, Werkvoorbereider / calculator

Introductie

Meebouwen aan het energienet van morgen!

Organisatie

Voor deze functie ga je werken bij een energiebedrijf. Zij ontwerpen, bouwen en onderhouden de infrastructuur voor ons energietransport. En zien zo duizenden kilometers leiding en de meest complexe techniek door hun handen gaan.

Tegenwoordig wekken we op steeds meer plekken energie op (zonnepanelen, windmolens), leveren we terug aan het net en krijgen we sterke piekbelastingen (opladen van je auto). Dit veranderend gebruik vraagt om een energienet wat hier klaar voor is. En jij kunt hier aan mee werken. Voor een energiebedrijf, die verantwoordelijk is voor de levering aan huishoudens, industrie en utiliteit zijn wij op zoek naar engineers die het energienet aanpassen aan de eisen van deze tijd.

Wij zoeken mensen met een technische vooropleiding op minimaal MTS (niveau 4) en een brede interesse die goed in staat zijn zaken te regelen en af te stemmen. Uiteraard zijn verdere opleidingen mogelijk.

Functie

Als Project Engineer gas ben je verantwoordelijk voor de aanleg en reconstructie van gasprojecten. Je ontwerpt elektra- en/of gasprojecten aan de hand van een programma van eisen. Van A tot Z plan je de technische werkzaamheden gedurende het project. De verhouding tussen organisatorische en technische werkzaamheden in 50/50.

Tot je taken als project engineer gas behoren:
het schouwen van projecten van voor en tijdens uitvoering;
het aanvragen van PE concept Assetmanagement;
het voorlopig netontwerp (tekening) van het tracé;
het maken van een voorcalculatie;
het afstemmen met uitvoerders intern en aannemers, gemeentes en provincies;
en nacalculatie en nazorg.

En houd je je bezig met de administratieve afhandeling van projecten na de afronding, waarbij je kijkt naar kosten en uitgevoerde werkzaamheden; rekening houdend met veiligheid-, arbo en milieuvoorzieningen.

Functie-eisen

Je werkt graag in een team en jouw actieve opstelling is opvallend. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten in jouw werkzaamheden. Verder vragen we:
– een afgeronde technische opleiding op MBO 4 of HBO niveau
– bij voorkeur kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen of Interesse in ondergrondse infra en/of de bereid hierin te leren.
– affiniteit met energiedistributie;
– ervaring met projectmatig werken.

Ook mensen met ervaring in de telecom wordt uitdrukkelijk gevraagd te reageren!


Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.


in-TRIM Logo

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.