Door
In Bouw, Vacatures

Introductie

Ben jij een bouwkundige met een duidelijke visie op het beheer van onze terreinen, gebouwen en de gebouw gebonden installaties?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf. Als Technisch beheerder bouwkunde kom je te werken op de afdeling Technisch beheer van Asset beheer . Je werkt op deze afdeling samen met 12 collega’s. Jouw collega’s zijn voornamelijk bezig met de kwaliteit en veiligheid van de hoogspanningsassets. Zij stellen de kwaliteit vast van de assets op basis van data uit de onderhoudsprocessen en geven hier advies over aan Assetmanagement.

Functie

Als Technisch beheerder bouwkunde word je verantwoordelijk voor het ondersteunen van het operationeel beheer en de operationeel installatie verantwoordelijke op het gebied van beheer, leverbetrouwbaarheid en installatieveiligheid. Jouw inzet levert een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de installatieveiligheid en de levensduur van onze assets.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren onder meer:

 • Je bent kennisdrager op het gebied van trends en ontwikkelingen vanuit de assetdata die voortkomt uit de beheerprocessen. Dit doe je door het maken van analyses en rapportages;
 • Je adviseert interne en externe opdrachtgevers over verbeterinitiatieven en onderhoudsplannen met betrekking tot bouwkundige zaken;
 • Je voert technisch inhoudelijke projectaudits uit op het gebied van bouwkunde;
 • Je bent betrokken bij het opstellen van beleid en toetst beleid aan de lopende projecten;
 • Je stelt uniforme toets criteria op ten behoeve van het onderhoud en de projecten;
 • Je vertaalt beleid naar uitvoeringsrichtlijnen en ziet toe op de naleving door de operatie;

Functie-eisen

Als Technisch beheerder bouwkunde ben je communicatief vaardig. Je kan structuur en overzicht creëren in complexe discussies en situaties. Je kunt omgaan met knelpunten, risico’s en verbeterplannen beknopt en duidelijk omschrijven. Je kan dashboards interpreteren, verbeteracties coördineren en beleggen bij verantwoordelijken. Hierbij schakel je makkelijk tussen het management en de werkvloer. Je hebt een goede reflectie op jezelf en je omgeving. Het geven van feedback en het nemen van initiatieven is voor jou niet vreemd.

Verder heb je:

 • Een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde studie richting Bouwkunde;
 • Kennis van gebouw gebonden installaties en terreinbeheer en op de hoogte van regelgeving en normen hiervan;
 • Minimaal 3-8 jaar relevante werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud van terreinen en gebouw gebonden installaties;
 • Affiniteit met risico gestuurd onderhoud;
 • Bereid om te reizen; je standplaats is Duiven of Amsterdam.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl