In Infra / Energie, Management (Manager/Leidinggevende), Projectmanager / project leider, Vacatures

Introductie

Help jij mee de energietransitie in goede banen te leiden?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf. In de overgang naar een duurzaam energievoorziening wordt er veel geinvesteerd in het electriciteitsnet. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team van engineers ontwerpt en voert projecten uit aan op het gebied van laagspanning en middenspanning.

Functie

Als Projectmanager zorg je dat projecten ten behoeve van het uitbreiden of vervangen van kabels en leidingen tijdig heeft voorbereid en uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met gemeentes, overheidsinstellingen en projectontwikkelaars om kansen te ontdekken. Welke projecten gaan spelen en wat moet Liander hiervoor doen? Zodra de projecten concreet worden beleg je de voorbereiding bij één van de Engineers in jouw team, waarbij je stuurt op kosten, tijdigheid en kwaliteit. Je neemt deel aan combi-overleggen met andere infra-bedrijven (water, telecom) om projecten in de regio gelijktijdig uit te kunnen voeren. Vanaf de intake tot de afronding van infrastructurele projecten voel jij je verantwoordelijk voor de voortgang.

Risico’s signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je coördineert doorlopend circa 60 projecten met een totale omzet van circa 4 miljoen euro op jaarbasis en stuurt een team aan van 2 tot 4 Engineers, gezamenlijk met een keten. De Engineers bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor en dragen het werkpakket over aan uitvoering, waarna jij overkoepelend alles coördineert.

Met jouw ervaring weet je projecten succesvol af te ronden en je team te professionaliseren.
Standplaats (ongeveer 3 dgn per week): Amsterdam
Verdeling teams en mogelijke werkgebieden (ongeveer 2dgn per week): Alkmaar, Amsterdam, Haarlem of Leiden

Functie-eisen

Jij snapt wat er gebeurt in de infra-wereld en hebt al eerder gewerkt met elektra-projecten zoals uitbreidingen of reconstructies. Je bent resultaatgericht en daagt je omgeving uit om te verbeteren. Voor je Teamleider ben je een gelijkwaardig sparringpartner. Hoewel je oog hebt voor details, ben je in staat om het overzicht te houden over een groot aantal complexe projecten. Je bent klantgericht, ondernemend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent bekend in de infra-wereld en hebt eerder gewerkt met elektra- en/of gasprojecten. Verder kun je goed plannen en organiseren. Ook heb je:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • aantoonbare ervaring met infraprojecten;
  • kennis van operationeel management (prestatiemanagement, capaciteitsmanagement en verbetermanagement);
  • kennis van of affiniteit met de uitvoeringsorganisatie van een netbeheerder.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.