In Infra / Energie, Teamleider / Regio manager, Vacatures

Ben jij onze nieuwe Teamleider? We zoeken twee enthousiaste ambassadeurs die onze visie en doelstellingen kunnen vertalen naar de teams en collega’s meeneemt in de uitdagingen binnen de energiewereld!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf. Ze leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk. Jouw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Ze staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Je gaat werken bij het bedrijfsonderdeel uitvoering. De organisatie die storingen voorkomt door de netten te onderhouden en die storingen veilig en excellent oplost. Je team is dag en nacht werkzaam en moet acteren in een dynamische omgeving.

Functie

Gezien de hoge instroom van nieuwe elektra Monteurs zoeken wij 2 nieuwe Teamleiders voor Amsterdam en 2 nieuwe Teamleiders voor Alkmaar. Teamleiders vervullen een cruciale rol in onze organisatie en zijn de succesfactor voor het teamresultaat. Hierbij is het van belang dat je sensitief samenwerkt op een slimme manier. In de rol van Teamleider werk je nauw samen met nog twee Teamleiders Montage Elektra. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het eenduidig neerzetten en uitdragen van jullie visie voor montage elektra. Jullie medewerkers werken immers dagelijks met elkaar samen.

Als Teamleider zorg je dat het dagelijks werk in de teams goed wordt uitgevoerd en signaleer je verbeteringen waar nodig. Dit vraagt om sterk leiderschap, managementvaardigheden en kennis van het operationele proces om effectief sturing te kunnen geven. Als Teamleider geef je leiding aan een team dat bestaat uit Monteurs met passie voor hun vak. Als Teamleider is het van groot belang dat je helder richting geeft, duidelijk stuurt en veranderingen voor jouw team ook daadwerkelijk implementeert. Binnen het team stuur je op veiligheid, kwaliteit van het werk en de tijdigheid van de planning, waarbij de focus ligt op:

  • operationele aansturing op weekbasis met een vastgestelde productiedoelstelling en teamresultaat;
  • het resultaat gericht verbeteren van operationele processen binnen jouw eigen team;
  • een bijdrage leveren aan het opstellen en uitdragen van het beleid op afdelingsniveau en het operationele (team)plan;
  • het bevorderen van de samenwerking en afdeling overstijgend werken;
  • het motiveren, stimuleren en coachen van medewerkers in hun huidige werk alsook in eventuele carrièrestappen (duurzame inzetbaarheid);
  • het hanteren van een resultaatgerichte stijl en het continu bewaken van de balans tussen de verschillende belangen.

Functie-eisen

Je bent bekend met operationele processen in een dynamische omgeving. Je kunt goed andere invalshoeken belichten en je hebt overzicht. Je bent resultaatgericht, neemt en geeft verantwoordelijkheid, communiceert effectief, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering Je ziet het nut én organiseert het ontvangen en geven van feedback. Je durft mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheid en hun gedrag.

Verder vragen we:

  • minimaal een afgeronde HBO opleiding of bachelor in een relevante (technische) richting, bijvoorbeeld (Technische) Bedrijfskunde of aanverwant;
  • 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar als leidinggevende;
  • ervaring binnen een technische (productie) omgeving in een operationeel excellente omgeving;
  • ervaring met methodieken op gebied van continu verbeteren zoals LEAN, Six Sigma, Agile, Scrum is een pré.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.