In Infra / Energie, Teamleider / Regio manager, Vacatures

Peoplemanager met ambitie en technische achtergrond

Organisatie

De opdrachtgever verzorgt de aanleg van aansluitingen voor grote klanten zoals o.a. windparken en woonwijken en particulieren. Ook leggen wij infrastructuren aan op het gebied van laagspanning, middenspanning, openbare verlichtingsnetten en hoge en lage druk gas. Een veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen, waarbij eventuele storingen snel worden verholpen.

Mensen die het leuk vinden om een groep engineers en projectmanager richting te geven en zo je carrière verder vorm te geven binnen de energiewereld. Teams bevinden zich veelal in de uitvoering of engineering. In deze functie is het nadrukkelijk de bedoeling om na een periode van detachering in dienst te treden van het bedrijf. Daarom staat deze vacature niet open voor zzp-ers. Help jij mee de energietransitie in goede banen te leiden?

Functie

Team Managers vervullen een cruciale rol in onze organisatie en zijn de succesfactor voor het teamresultaat en de kwaliteit. Als Team Manager zorg je dat het dagelijks werk in de teams goed wordt uitgevoerd en signaleer je verbeteringen waar nodig. Dit vraagt om sterk leiderschap, managementvaardigheden en kennis van het operationele proces om effectief sturing te kunnen geven binnen een operationele omgeving.

Als Team Manager geef je leiding aan een team dat bestaat uit circa 15 medewerkers. De energietransitie, robotisering, herstructureringen en keten-samenwerkingen hebben grote invloed op de werkzaamheden en dienen met onze kenwaarden (sensitief, samen en slim) mede door jou geïmplementeerd te worden.

Binnen het team stuur je de werkzaamheden aan op veiligheid, kwaliteit van het werk en de tijdigheid van de planning waarbij de grootste focus ligt op:

  • Operationele aansturing op vastgestelde productie doelstelling;
  • het leveren van een bijdrage bij het opstellen en uitdragen van van het beleid op afdelingsniveau en het daaruit voortvloeiende operationele (team-)plan;
  • samenwerking bevorderen en stakeholder management;
  • motiveren, stimuleren en coachen van medewerkers in het huidige werk en in eventuele carrièrestappen (duurzame inzetbaarheid);
  • hanteren van een resultaatgerichte stijl en het continu bewaken van de balans tussen het belang van de medewerker en de organisatie.

Functie-eisen

Je hebt affiniteit met veranderen en voelt je goed in een dynamische omgeving. Je bent een “verbinder” en bent bekend met operationele processen. Je kunt goed andere invalshoeken belichten en hanteert een “helikopterview”. Je bent resultaatgericht, neemt en geeft verantwoordelijkheid, communiceert effectief, bevordert samenwerking en stimuleert verbetering.

Verder vragen we:

  • Minimaal een afgeronde bachelor in een relevante richting zoals (Technische) Bedrijfskunde of aanverwant;
  • 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 2 jaar leidinggevend;
  • ervaring binnen een technische (productie of project gestuurde) omgeving in een operationeel excellente omgeving;
  • ervaring met continu verbeteren middels agile, scrum.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.