In Infra / Energie, Vacatures, Werkvoorbereider / calculator

praktische allrounder bij aannemer

Organisatie

Voor Technisch Management van Installaties in Infra & Industrie

Functie

In deze functie werk je samen met de uitvoerder. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitwerken van projecten voor het aanleggen van gas, water en elektra. Je ondersteunt de uitvoering in de breedste zin van het woord. Je verzorgt de technische werkvoorbereiding zoals materiaalinkoop en je ondersteunt en bewaakt de werkplanning. Je onderhoudt contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Functie-eisen

– MBO+ werk en denk niveau in de richting van techniek;
– Drie jaar werkervaring in soortgelijke functie;
– Ervaring met het lezen van tekeningen;
– Kennis van ondergrondse infra (kabels en leidingen);
– Commercieel en communicatief vaardig;
– Overtuigingskracht;
– In het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.