Introductie

Optimaliseer jij het onderhoud (steeds verder) aan deze grote productie-installaties?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gerenommeerde producent van gerstennat. Voor het Maintenance & Reliability Engineering team zoeken wij een betrokken Maintenance Engineer.

Functie

Je werkzaamheden

Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en optimaliseren van het onderhoud aan de productie-installaties. Het doel hiervan is een maximale installatiebeschikbaarheid tegen minimale kosten. Dit doe je door het onderhoud te optimaliseren binnen de kaders van de productierichtlijnen, het operationeel plan en het budget. Je beheert, implementeert en optimaliseert daarbij de standaarden voor onderhoud, o.a. door intensief gebruik te maken van de bestaande data uit het SAP systeem en andere informatiebronnen.

Onze opdrachtgever maakt gebruik van de TPM-methodiek en dit is dan ook onderdeel van je dagelijks werk. Kennisoverdracht en coachen van betrokkenen binnen en buiten het bedrijf is een belangrijk speerpunt; je stuurt technische collega’s functioneel aan bij de verbeteringen die je doorvoert. Je hebt daarnaast kennis van reliability en maintenance engineering tools als FMECA,RCM, LCC, spare parts management.

Je werkt intensief met ons SAP PM-systeem en soms ook SAP-MM, waarin je verbeteringen aanbrengt en onderhoudoptimalisaties borgt. Daarvoor werk je niet alleen samen met Productie en Onderhoud, maar ook met de afdelingen als Inkoop, Technisch Magazijn en Technologie.


Functie eisen

Je profiel:

• een afgeronde HBO (HTS) of WO (TU) opleiding in een technische richting (bij voorkeur werktuigbouwkunde/onderhoudsmanagement/elektrotechniek)

• minimaal 5 jaar relevante werkervaring; o.a. met beheer en trekken van projecten op het gebied van optimalisatie van onderhoudsconcepten;

• kennis van en ervaring met RAMS/LCC, FMECA en ILS concepten opstellen en evalueren;

• ervaring met reliability engineering;

• ervaring met SAP PM;

• ervaring in een technische productieomgeving;

• een pre: kennis van continue verbeterprocessen (bijvoorbeeld TPM, Lean, Six Sigma) ;

• een kwaliteit- en resultaatgerichte houding;

• inzicht om korte termijn acties om te zetten in lange termijn plannen

• Om op constructieve wijze tot resultaat te komen beschik je over enthousiasme, daadkracht, kritische blik en goede contactuele vaardigheden


Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Curd Leicht | in-TRIM Advies

curd.leicht@in-trim.nl