In Infra / Energie, Teamleider / Regio manager, Vacatures

Sterk in stakeholdermanagement / programma/project management ivm keten overstijgend werken

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf dat de energievoorziening verzorgt voor een groot deel van Nederland. De afdeling bedient de consumenten en zakelijke klanten met een kleinverbruik aansluiting. De belangrijkste taak van het team Distributieservices is te zorgen voor het 100% volledig, tijdig en juist distribueren van meetdata. Daarmee wordt een bijdrage geleverd in een reductie van het administratief netverlies door middel van het disputenproces en het beantwoorden van klantvragen van marktpartijen. De meeste contacten binnen Distribusieservices vinden plaats met energieleveranciers.

Functie

Als Teamleider werk je mee aan het opzetten van de afdelingsstrategie en je vertaalt dit naar een teamplan. Als teamleider zorg je dat het dagelijkse werk in het team goed wordt uitgevoerd en je signaleert mogelijkheden tot verbeteringen. Je realiseert samen met je team ambitieuze doelstellingen op commercieel, financieel en organisatorisch gebied waarbij je stuurt op resultaat en klantgerichtheid.

Je bent verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en ontwikkelen van de medewerkers in je team en je draagt mede zorg voor het werkplezier binnen het team. Je werkt nauw samen met andere teamleiders en vakgenoten aan de grootst mogelijke effectiviteit van de afdeling.

Jouw team bestaat uit 13 dataspecialisten en 2 technische specialisten. Het werkpakket van jouw team bestaat onder andere uit :

 • Het verwerken corrigeren en distribueren van meetdata;
 • Het verzorgen van klantgerichte en resultaatgerichte serviceverlening;
 • Het uitvoeren van analyses en op basis hiervan nodige vervolgacties uitzetten;
 • Het behandelen van klantvragen en versturen van meldingen;
 • Het actief bewaken, verhogen en borgen van de datakwaliteit en het hiervoor inzetten of opzetten van verschillende middelen, zoals rapportages;
 • Ten behoeve van datakwaliteit de samenwerking opzoeken met verschillende partijen;
 • Regie voeren over de verschillende processen
 • Je bent een gedreven leider en inspirator voor de medewerkers in je team, je collega teamleiders en voor de ketenpartners binnen de organisatie. Je bent in bezit van een stuk natuurlijk overwicht en bent resultaat- en oplossingsgericht, sensitief, communicatief sterk en je gelooft in verantwoordelijkheid geven en nemen.

Functie-eisen

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde opleiding op WO/ HBO niveau, dit is een vereiste;
 • 5-8 jaar leidinggevende werkervaring, ervaring met procesverbetering / changekant.
 • Een eigen visie op leiderschap en klantenservice;
 • Een open en verbindende communicatiestijl;
 • Het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen de dagelijkse dynamiek en de langere termijn verbetering.

Aanbod

Nb: Het uurtarief bij interim invulling is max € 74,00, salaris bij vaste invulling € 5500 bruto per maand

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.


Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.