Door
In Bouw, Vacatures

Introductie

Ben jij een ervaren planner van monteurs, dan willen we je graag inzetten?

Organisatie

Voor een technisch installatiebedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren planner

Functie

Op een afdeling planning, werken meerdere planners. Zij plannen aan ad hoc planningen voor eigen monteurs. De afdeling planning is verantwoordelijk voor een correcte en efficiënte planning van de monteurs, van zowel Service & Onderhoud als nieuwe Installaties van CV ketels. Wij zoeken een planner met ruime ervaring in het werk, die zich goed thuis voelt in communicatie naar consumenten en monteurs.

Jouw activiteiten
 • Het efficiënt inplannen van de monteurs;
 • Korte en lange termijn planningen
 • Het verwerken van gegevens in het systeem
 • Oog voor procesverbeteringen rondom het nieuwe ICT systemen en nieuwe producten.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring
 • Ruime ervaring met plannen
 • Goed in multi-tasken
 • Stress bestendig
 • Dienstverlenend en klantvriendelijk
 • Verstand van techniek is een pré
 • kennis van Navision/ Ortec is een pré

Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een ori⃫nterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.
in-TRIM Logo

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
@ ton.rombouts@in-trim.nl
(solliciteren graag via de knop hieronder)