Introductie

Kennis van ondergrondse infra vereist

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van energie. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen. Jouw team legt kabels en leiding netwerk aan

Functie

Als Project Manager zorg je dat aansluitingen voor groot zakelijke klanten (kantoren, fabrieken, bakkerijen, tuinders, etc) tijdig worden voorbereid en uitgevoerd. Je overlegt regelmatig met met externe partijen en bewaakt afspraken. De opdrachten beleg je bij één van je engineers, waarbij je stuurt op voortgang, kosten, tijdigheid en kwaliteit. Vanaf de intake tot de afronding van infrastructurele projecten voel jij je verantwoordelijk voor de voortgang. Risico’s signaleer je en los je op, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je coördineert doorlopend circa 100 projecten met een totale omzet van circa 1,5 miljoen euro op jaarbasis en stuurt een team aan van 3 tot 4 engineers. Deze engineers bereiden de projecten technisch en inhoudelijk voor; jij stuurt als coördinator op kosten, planning en tijdigheid en bent aanspreekpunt naar externe partijen. Jij bent de spil en het communicatie kanaal voor de projecten die je onder je hebt.

Deze functie staat open voor zowel mensen in loondienst als zzp-ers


Functie eisen

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, kunt goed plannen en organiseren, je bent klantgericht en ondernemend. Je bent een overtuigende gesprekspartner op directieniveau. Je bezit inhoudelijke kennis op een of meer specialistische gebieden (Gas en/of Elektra). Verder vragen we:

• HBO werk- en denkniveau;
• minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
• aantoonbare ervaring met infraprojecten;
• kennis van operationeel management (prestatiemanagement, capaciteitsmanagement en verbetermanagement);
• kennis van of affiniteit met de uitvoeringsorganisatie van een netbeheerder.

Aanbod

Naar aanleiding van uw gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij u uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl