Introductie

Kun jij het inkoopbeleid continue optimaliseren in de steeds ontwikkelende duurzame branche?

Organisatie

Wil jij werken bij een duurzaam bedrijf in schone brandstoffen voor voertuigen, lees dan deze functie? Onze opdrachtgever heeft zichzelf tot doel gesteld, dat alle voertuigen in de toekomst kunnen rijden op schone brandstof. Zij richten zich daarom op de ontwikkelingen en plaatsing van oplaadstations voor elektriciteit, groene gassen en waterstof.

Als Technisch inkoper ben jij het aanspreekpunt voor alle operationele en (deel) tactische inkoopactiviteiten binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met jouw kennis en ervaring ben jij een belangrijke relatiemanager die schakelt tussen de afdelingen Engineering, Productie en onze leveranciers. Je weet overzicht te houden, communiceert helder en weet prioriteiten te stellen. Naast dat je analytisch sterk en accuraat bent, heb jij een sterke persoonlijkheid en durf je besluiten te nemen.


Functie

Opvragen en analyseren van offertes

Opstellen van inkoopopdrachten

Managen van planningen en forecasts

Contact met leveranciers en het bewaken van levertijden

Contact met de ‘interne klant’ inzake de status en voortgang van inkoopopdrachten

Analyseren van de inkoop- en uitbestedingsbehoefte, risico’s en doorlooptijden

Realisatie van QLTC (quality, logistics, technology & costs)

Toezien van de uitvoering van de inkoopstrategie en het doen van verbeter voorstellen


Functie eisen

Inkoopopleiding NEVI 1 (NEVI 2 is een grote pre)

Ervaring met inkoopsystemen (BIS, SAP)

Kennis en ervaring met producten binnen de machinebouw en/of elektrotechniek

Goede onderhandelingsvaardigheden; jij weet jouw doelen te bereiken en de relatie met leveranciers optimaal te benutten

Oog voor detail, weet prioriteiten te stellen een communiceert deze duidelijk

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl