Door
In Bouw, Vacatures

Introductie

Ben jij de bouwkundig specialist die wij zoeken in de energie markt?

Organisatie

Spreekt de energietransitie jou aan en wil jij jouw organisatietalenten inzetten als Werkvoorbereider? Wij hebben die leuke baan als Werkvoorbereider Bouwkunde. Met jouw ervaring in het organiseren van het onderhoud van bouwkundige objecten draag je bij aan een goede en succesvolle realisatie volgens planning van onze projecten.

De markt van energie is momenteel erg in beweging wat mooie kansen biedt voor nu en in de toekomst. Deze instap is een mooie eerste stap naar een carrière binnen de energie branche.


Functie

Wat ga je doen?

Je ondersteunt Engineering en Uitvoering met het verrichten van voor- en nacalculaties als het gaat om het onderhoud van gebouw en objecten. Je bent betrokken vanaf het begin tot aan de oplevering van een project. Jij zorgt er o.a. voor dat de juiste materialen en gereedschappen worden klaargezet die nodig zijn voor het werk. Je houdt je bezig met het inrichten van onze projecten in SAP, het maken van werkpakketten, het inrichten van de projectmap, opstellen en beheren projectrapportages en documenten zoals V&G plannen en PID’s in concept.

Daarnaast heb je een adviesrol richting de projectleider; het signaleren van verbetermogelijkheden binnen de interne organisatie en het leveren van een bijdrage aan de projectevaluatie.

Je bent verantwoordelijk voor:

Je bent verantwoordelijk voor de budgetbewaking van de aan jou toegewezen projectdelen (SAP), het waar nodig wijzigen en bijwerken van het budget (prognose), het verrichten van voor- en nacalculaties, opvragen van offertes en het voorbereiden van de maandelijkse Project-Prognose-gesprekken.

Verder ondersteun je de projecten door middel van:

 • Het maandelijks bijhouden van een risicomatrix;
 • Het verzorgen van rapportages;
 • Het intern/ extern rapporteren en verstrekken van informatie over lopende projecten;
 • Het verzorgen van de planning;
 • Het maken van bestellingen;
 • Aanvragen werkplannen bij de Werkverantwoordelijke.

Functie eisen

Wat breng je mee?

Jij bent een geboren regelaar met technische bagage en een oplossingsgerichte instelling. Je hebt al eerder met offertes gewerkt en je vindt het een uitdaging om grote budgetten te bewaken en te sturen op een optimaal eindresultaat. Je bent dan ook sterk in het bewaken van procedures, deadlines en processen. Je schakelt soepel tussen rollen/projecten en houdt van afwisseling en dynamiek.

 • Een HBO-diploma, bij voorkeur richting bouwkunde;
 • Kennis van bouwkundig onderhoud of ervaring binnen een bouwkundige omgeving is een harde eis;
 • VCA-VOL diploma of de bereidheid deze te behalen;
 • Praktische ervaring met SAP;
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.


Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl