Introductie

Ervaring bij Asset Owner essentieel!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een chemisch productiebedrijf. De aankomende jaren wordt er veel geïnvesteerd binnen de Europoort locatie. De investeringen vinden plaats in uiteenlopende gebieden zoals o.a. van betrouwbaarheid van de installaties, ontwikkeling van mensen, productontwikkeling enz.

Functie

Als Project Manager bent u verantwoordelijk voor de aan u toegewezen projecten op de afdeling Engineering. Projecten doorlopen verschillende fasen van “initiatie” tot en met “oplevering en evaluatie”. De Project Manager is verantwoordelijk voor het “vertalen” van de wensen van de interne gebruiker naar een duidelijke Project Scope en de Coördinatie van het project. Om dit te realiseren is een efficiënte samenwerking een heldere communicatie tussen de diverse afdelingen: Operations, Maintenance, SHEQ en IT een vereiste.

Werkzaamheden:

  • Coördineren van de investeringsprojecten, op die wijze dat veiligheidsprocedures, intern beleid, wet- en regelgeving worden nageleefd;
  • Plannen en monitoren van de projectvoortgang om de overeengekomen kosten, kwaliteit en tijdsplanning te waarborgen (MS Project);
  • Door middel van een vertaling van de wensen van de interne gebruiker opstellen van een duidelijke Project Scope; Medeverantwoordelijk voor het opstellen van de inkoop- en aanbestedingsstrategie en hiervoor de benodigde documenten aanleveren;
  • Het opstellen van (detail) begrotingen en budget uitgaven; Definiëren en opstellen van rollen en taken voor project teamleden; Deelnemen aan Safety studies voor uw projecten; Verantwoordelijk voor constructie, implementatie en kwaliteitscontrole;
  • Genereren van correcte en efficiënte opleveringsdocumenten; Het verrichten van Basic Engineering werkzaamheden;
  • Realiseren van een optimale samenwerking tussen de afdeling door mensen te motiveren en actieve samenwerking te bevorderen

Functie eisen

Relevante technische opleiding (Bachelor/Master);
Relevante werkervaring bij voorkeur opgedaan binnen een vol continue productie organisatie;
Kennis van milieu-, ISO-, ARBO-, NEN/DIN-,veiligheids- en bedrijfsvoorschriften
Goede kennis van de Engelse taal;
Ervaring met Project Management Tools (MS project).

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies

06 146 22 752 of klaas.buizer@in-trim.nl