Introductie

zsm, lange opdracht

Organisatie

Onze opdrachtgever gevestigd in het Rotterdamse havengebied. In april 2020 is er een grote onderhoudstop gepland. Tevens zullen er op dat moment diverse projecten moeten worden geïmplementeerd. Voor deze projecten moeten nog de nodige equipment worden aangeschaft en eveneens diverse tagged items. Het zal een grote uitdaging worden om alles binnen het beschikbare tijdsbestek te realiseren.

Daarom zijn wij op zoek naar een Buyer, of Senior Buyer, om de afdeling Purchasing te ondersteunen. Deze Buyer zal gaan werken onder leiding van de Staff Buyer en voornamelijk werkzaam zijn voor de afdeling Project Execution. Hij of zij zal contacten moeten onderhouden met de ingenieurs-bureaus die voor de opdrachtgever werken en met de verschillende leveranciers.

Binnen het bedrijf van onze opdrachtgever heerst een informele sfeer waarbij een hands on benadering wordt verwacht.

Functie

· De kandidaat is gewend zijn om conform procedures te werken,

· heeft zakelijke ethiek hoog in het vaandel staan,

· kan goed functioneren onder (tijds)druk.

· Het gaat om een opdracht met een verwachte looptijd van minimaal 1 jaar.

· Wij zijn op zoek naar een snelle invulling van onze vacature.


Functie-eisen

· HBO/Bachelor werkniveau, verkregen door opleiding en/of ervaring.

· Minimaal 3-5 jaar inkoopervaring, bij voorkeur in de (petro)chemie.

· Vloeiend in Nederlands en Engels

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl