Introductie

Ben jij goed in het opzetten, continu verbeteren en juist toepassen van de project beheersprocessen?


Organisatie

Binnen de organisatie van onze klant ben je de nieuwe sparringspartner voor de projecten afdelingen. Het bedrijf wil de de projectbeheersing van de projecten op een hoger plan brengen, waardoor deze functie ontstaan is. In de rol ben je verantwoordelijk voor het opzetten, continu verbeteren en juist toepassen van de project beheersprocessen binnen het proces Projecten Installaties, Leidingen en Natuur + initiatieven buitenland. We zijn op zoek naar een kandidaat, die bereid is om na een detacheringsperiode van een jaar in dienst te treden bij de klant.


Functie

Je werkt voor alle projectclusters binnen het proces projecten Projecten Installaties, Leidingen en Natuur + initiatieven buitenland en vervult daarbij steeds de rol van manager projectbeheersing. Dankzij jouw aansturing van de projectbeheersprocessen kunnen wij de projecten binnen Projecten Installaties, Leidingen en Natuur gestructureerd beheersen. Je zorgt voor de toepassing van de juiste standaarden, kaders en normen. Je staat tijdig klaar met volledige en juiste managementinformatie. Je bent alert op projectrisico’s en bij onverantwoorde risico’s trek je aan de bel. Je durft kritisch te zijn en hebt een onafhankelijke rol. Je adviseert de projectmanagers en de andere Integraal Project Management (IPM)-rolhouders over de opzet, kwaliteit en werking van hun managementsystemen en beheersingsdocumenten. Uniformiteit staat daarbij voorop. Onder jouw leiding onderkent en onderschrijft iedereen binnen het projectteam het belang van projectbeheersing. Tot de werkzaamheden behoren:

  • Het opzetten en continu verbeteren van projectbeheersprocessen (risicomanagement, financieel management, kwaliteitsmanagement en planningsmanagement);
  • Het vertalen van compliance naar het werkproces van Projecten Installaties, Leidingen en Natuur;
  • Het (laten) uitvoeren van risico inventarisatie en evaluaties en daarover rapporteren op projectniveau en project overstijgend niveau;
  • Het coördineren van de Trimester managementrapportages;
  • Het opzetten en (laten) uitvoeren van in –en externe audits die bijdragen aan het continu verbeteren van project beheersprocessen.


Functie eisen

Specifieke kennis en vaardigheden

  • WO of 10 jaar HBO met relevante ervaring (bv technische bedrijfskunde);
  • Brede kennis van kwaliteitsmanagement;
  • Duidelijke affiniteit met projectmatig werken in een technische omgeving;
  • Samenwerken, overtuigingskracht, analytische vaardigheden en (onafhankelijke) oordeelsvorming.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Sollicitatie

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl