Introductie

coördinatie projecten • planning • prioriteiten • kosten • informatie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf in Amsterdam. De afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten. Het gaat om nieuw aan te leggen kabels en leidingen of renovaties. Veelal wordt het werk uitgevoerd door externe aannemers.

Functie

Goede coördinatie qua tijdigheid, kosten en kwalitatieve uitvoering van onze elektra projecten daar draait het om in deze functie. Je stuurt functioneel een groep Uitvoerders (Werkverantwoordelijke) aan welke naast veiligheid, conform BEI/VIAG, verantwoordelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van de nieuw aan te leggen distributienetten. Jij creëert overzicht, rapporteert, en hebt oog voor detail. Je stuurt het werkpakket en bewaakt processen samen met onze ketenpartners (o.a de aannemerij). Je stimuleert de samenwerking in de keten en onderneemt initiatief tot verbetering. Je legt (technische-) en administratieve gegevens vast in onze systemen zodat de keten optimaal geïnformeerd wordt over de huidige en komende stand van zaken.

Jij hebt het totale overzicht over de projecten die jij coördineert. Het gaat om een groot aantal kleinere en grotere projecten (zo’n 120) en daarom zoeken we iemand die sterk is in processen.

Functie eisen

Je werkt graag in een team en jouw proactieve opstelling is opvallend. Je daagt je omgeving uit om tot concrete verbeteringen te komen. Je kunt goed met mensen omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten. Je bent in staat het werkpakket te analyseren, hieraan conclusies te verbinden en zorg te dragen dat de projectresultaten worden behaald. Verder vragen we:
• Minimaal een afgeronde technisch MBO opleiding (web 4);
• MBO+ werk en denkniveau;
• bestekkennis;
• kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en/of leidingen is een pre;
• handig met SAP en MS Excel.

Inlichtingen

Klaas Buizer
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl