In Bouw, Vacatures

Organisatie

Onze opdrachtgever is een netbeheerder. Ze leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk, wellicht ook, in uw regio. Men werktn aan continue levering van elektriciteit en gas aan 2,8 miljoen klanten. Daarnaast zorgen ze dat onze samenleving steeds duurzamer en energiezuiniger wordt. Dit door middel van de nieuwste technologieën en geavanceerde systemen (smart grids, energiemanagement, decentrale opwek, elektrisch vervoer, enz.).

In deze functie ga je werken bij de afdeling Operatie binnen bedrijfsonderdeel Aanleg Support. Deze afdeling ondersteunt de rest van de organisatie met bouwkundig advies

Functie

Als bouwkundige adviseer jij in nieuwbouw- en verbouw trajecten van elektra en gasruimtes (klantruimtes en eigen ruimtes). Hierbij houd je nauwlettend de geldende bouwkundige- veiligheids- en kwaliteitsnormen in het oog. Jij werkt in projecten samen met de projectmanagers en engineers van de teams van Aanleg. Je onderhandelt met de klant, overheidsinstellingen en projectontwikkelaars over de uit te voeren zodat de werkzaamheden tijdig en veilig en door de juiste mensen worden verricht. Vanaf de intake tot en met de afhandeling heb jij een belangrijke (bouwkundige) rol in de projecten. Voorbeelden van taken in de verschillende fases zijn:

• Intake: vooroverleg met (de bouwkundig aannemer van) de klant (intern en extern) om vragen te beantwoorden en advies te geven t.a.v. de benodigde ruimten voor E&G installaties.

• Beoordelen ontwerpen, constructies en het uitbrengen of beoordelen van Geomechanisch adviezen.

• Calculeren: adviseren van de medewerkers van de teams van Aanleg over de prijs bij bouwkundige aanpassingen.

• Het in Autocad ontwerpen van bouwkundige behuizingen voor Elektra & Gas technische ruimten.

• Het houden van toezicht op de bouwplaats bij het uitvoeren van de bouwkundige werkzaamheden.

Verder participeer je in overlegcommissies, blijf je vanzelfsprekend op de hoogte van de nieuwste bouwkundige ontwikkelingen en adviseer je over constructieve bouwkundige zaken voor onze klanten in het gereguleerde domein.

Functie-eisen

Je werkt graag in een team en jouw pro-actieve opstelling is opvallend. Je kunt goed met klanten omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten in jouw werkzaamheden. Verder vragen wij:

  • een afgeronde bouwkundige opleiding op minimaal MBO (niveau 4);
  • minimaal twee tot drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • bevoegdheden met betrekking tot veiligheidsaspecten welke behoren tot het uitoefenen van je werk (VCA, BEI, NEN, VIAG etc.). of de bereidheid dit te gaan volgen;
  • een klantgerichte grondhouding en beschik je over de vaardigheid om jouw adviezen op een betrouwbare en constructieve wijze te ventileren;
  • ben je in het bezit van een rijbewijs;

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.