Door
In Vacatures

Introductie

Een allround process engineerrol bij een innovatief en groeiend chemiebedrijf.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een succesvol, beursgenoteerd en internationaal opererend chemieconcern uit 1920 met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Zij neemt met ruim 15.000 medewerkers wereldwijd een toppositie in binnen de chemische industrie. In Zeeland vindt met ruim 245 enthousiaste en vakbekwame medewerkers de productie van hoogwaardige harsproducten plaats, een grondstof voor kleefstoffen, verf, voedings- en genotmiddelen en cosmetica. In het kloppende hart van de fabriek neemt process engineering het voortouw in investeringsprojecten. Hierbinnen is ruimte voor een gedreven, bekwame en toegewijde Process Engineer.

Functie

Je zet je tanden in projecten op het gebied van nieuwbouw, renovatie, groot onderhoud en tevens voer je haalbaarheidsstudies uit gericht op procestechnologie en -ontwikkeling. Ook waak je over het ontwerp, de veiligheid en de implementatie van projecten. Je traint operators, bent betrokken bij de in gebruikstelling van nieuwe installaties en blaast ze leven in middels start-ups. In deze spin-in-het-web rol werk je nauw samen met professionals uit de fabriek, veiligheid, ontwikkeling, onderhoud, milieu, verkoop en kwaliteit. Jouw missie is het succesvol uitvoeren van maatwerkprojecten, dit voor een 7-tal plants. Werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Het initiëren en procestechnisch uitwerken van uiteenlopende modificatie- en nieuwbouwprojecten.
  • Het verantwoordelijk zijn voor alle process technologische engineering activiteiten van haalbaarheidsonderzoek tot inbedrijfname (inclusief feasibility studies, FEED en detailed design).
  • Lid zijn van multidisciplinaire projectteams en namens opdrachtgever optreden als process engineering deskundige richting derde partijen zoals engineeringbureaus, onderzoeksbureaus, toeleveranciers, etc.
  • Het uitvoeren en controleren van economische haalbaarheidsberekeningen bij veranderingen in operatie, procesmodificaties en nieuwe projecten voor het Capital Program.

Functie-eisen

  • Afgeronde HTS/TU-opleiding, bijvoorbeeld Chemische Technologie of Werktuigbouwkunde met een aantal jaren proces-/ontwerpervaring.
  • Ervaring met verbeter- en engineeringprojecten op een productielocatie / bij een Asset owner
  • Je bent analytisch sterk, stressbestendig en resultaatgericht, neemt initiatief, hebt doorzettingsvermogen en beschikt over de ambitie om door te groeien.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl