In Infra / Energie, Midcareer (ervaren), Vacatures

Introductie

Werk mee aan de energietransitie! HVK certificering niet nodig.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een energiebedrijf. In de overgang naar een duurzaam energievoorziening wordt er veel geinvesteerd in het electriciteitsnet. Samen met jouw collega’s zorg je voor veilig en betrouwbaar energietransport van vandaag én morgen.

Heb jij ervaring met het werken binnen grote organisaties, waar proces- en projectgericht en veilig werken hoog in het vaandel staan?

Als HSE (Health, Safety & Environment) Projectadviseur werk je binnen de afdeling HSE Business Partner van de corporate Veiligheid en Milieu afdeling, zelfstandig aan projecten en opdrachten in de gehele keten (contract – ontwerp – realisatie – beheer). De hiërarchisch en operationele aansturing wordt verzorgd door de Sr. Business Partner.

Functie

 • Je bent in staat wet- en regelgeving te vertalen naar praktische oplossingen op projectniveau en durft daarbij creatief en innovatief te zijn;
 • Netwerken is je niet vreemd en je bouwt en onderhoudt contacten met in- en externe partijen, rekening houdend met de recente thema’s en het belang;
 • Je bent de sparringpartner voor alle stakeholders binnen de Qirion en/of Liander binnen opdrachten en projecten op het gebied van HSE.
 • Je ondersteunt de Project-, en Sitemanagers in de totstandkoming van HSE-afspraken in samenwerking met onze opdrachtgevers, (onder) aannemers en overige stakeholders;
 • Je voert het beleid omtrent HSE in de gehele keten uit: contract – ontwerp – realisatie – oplevering – beheer. Dit doe je door een actieve bijdrage te leveren bij het opstellen en/of toetsen van de benodigde VGM documenten en de naleving hier van in de uitvoering;
 • Je draagt zorg voor de aantoonbare veiligheidsprogressie binnen je projecten / opdrachten;

Functie-eisen

 • Je bent in bezit van een HBO opleiding in de richting van bv. (Technische) Bedrijfskunde of integrale veiligheid, aangevuld met een HVK opleiding;
 • Je hebt 7 jaar of meer werkervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met het “spel” tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en heb je aantoonbare referenties van werken binnen projecten en verschillende contractvormen.
 • Je bent op de hoogte van de voor de branche geldende wet en regelgeving en bedrijfsrisico’s;
 • Je hebt talent voor plannen, organiseren en implementeren, je werkt accuraat, bent risicobewust en weet HSE binnen de verschillende contractvormen (bv. UAV-GC) pragmatisch in te vullen.
 • Je hebt sterk ontwikkelde communicatieve- en adviesvaardigheden en weet mensen mee te krijgen;

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.