In Infra / Energie, Projectmanager / project leider, Vacatures

Introductie

Veelzijdige rol in energieprojecten

Organisatie

Onze opdrachtgever is het energie adviesbureau van een grote netbeheerder. Zij leveren zowel intern als extern expertise bij grote of complexe energie projecten. Door interne doorstroming ontstaat er een vacature.

Functie

De Senior Omgevingsmanager die wij zoeken is verantwoordelijk voor het onderdeel planologie en vergunningen in projecten. Onderdeel hiervan is het inventariseren en aanvragen van de benodigde vergunningen, meldingen en overige toestemmingen. En het organiseren van bijbehorende onderzoeken op het gebied van bijvoorbeeld flora- en fauna, NGE, archeologie, bodem, geluid etc.Verder:

 • ben je verantwoordelijk voor stakeholder- en proceduremanagement van diverse complexe projecten voor de realisatie van bijvoorbeeld nieuwe kabel- en leidingtracés (o.a. hoogspanning, gas en stadswarmte), de nieuw – cq verbouw van onderstations, gasstations etc.;
 • ben je gesprekspartner voor het bevoegd gezag;
 • fungeer je als deelprojectleider van de SOM-taken in het project
 • bewaak je de voortgang, financiën, kwaliteit en het risicomanagement.

Kortom, een hele leuke veelzijdige rol!

Functie-eisen

 • relevante kennis van wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu
 • ambitie om je communicatieve kwaliteiten de ruimte te geven met behoud van de inhoud.
 • proactieve teamplayer die beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • in staat om het project te overzien en de impact van scopewijzigingen vroegtijdig te melden en hierop te anticiperen.
 • ondernemend, kostenbewust, bekend met projectmatig werken.
 • Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding;
 • minimaal 6 jaar ervaring in het vakgebied;
 • ervaring met aanbestedingstrajecten en het schrijven van EMVI plannen;
 • ervaring in een commerciële omgeving en (enige) ervaring met kabel- en leidingprojecten en/of hoogspanningsprojecten is een pré.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.