In Infra / Energie, Midcareer (ervaren), Vacatures

Introductie

Ben jij een game changer? Als je een 4 **** sudoku probeert op te lossen, vraag jij je dan af hoe je de oplossing kan automatiseren? Ben je structuurmatig aangelegd, maar draaf je niet te veel door? Vind je het leuk om technologie met de menselijke maat te combineren. Lees dan eens verder en check of je de juiste keywords vindt die aansluiten bij jouw ambities!

Organisatie

Voor opdrachtgevers en projecten in de infrastructuur.

Functie

Steeds meer grote infrastructurele projecten vergen een multidisciplinaire integrale aanpak waarbij betrouwbaarheid en veiligheid een belangrijke rol spelen. Complexiteit neemt op alle vlakken enorm toe, interfaces tussen vakdisciplines zijn moeilijk te managen, grip op projecten met betrekking tot kwaliteit, voortgang en financiën is een grote uitdaging. Hierdoor is er een grote behoefte aan specialisten die overzicht kunnen houden op het complexe geheel van systemen en subsystemen. Door gebruik te maken van slimme technologie wordt de doorlooptijd in het voorbereidende ontwerpproces aanzienlijk verkort.

Als consultant werk je bij opdrachtgevers aan grote en complexe (multidisciplinaire) projecten. Je nauw betrokken bij het opstellen van een volledige vraagspecificatie wat soms al een hele uitdaging is. Dit doe je samen met opdrachtgevers. Achtereenvolgens ga je met de juiste software tools beschikbare project specifieke data verzamelen en deze koppelen aan de gestelde eisen. Met deze werkwijze ben je in staat te versnellen in proces. Samen met de opdrachtgever verkrijg je in toenemende mate duidelijke hoe het technische ontwerp eruit moet komen te zien. Nog belangrijker is dat je op efficiënte wijze inzicht verkrijgt aan welke randvoorwaarden voldaan moeten worden om realisatie gereed te zijn. Alle verkregen informatie wordt verwerkt in een goed uitvoeringscontract. Soms stel je dit zelf op. In andere gevallen werk je samen met een contractschrijver van de opdrachtgever.

Jouw kennis en expertise als consultant verhoogt de beheersbaarheid van het project door het aantoonbaar gestructureerd voorbereiden van complexe projecten.

Systems Engineering wordt de komende jaren alleen maar belangrijker. Enerzijds heeft dit te maken met de moderne contractvormen waar Systems Engineering onderdeel van uitmaakt, anderzijds omdat we zien dat de methodiek leidt tot succesvolle resultaten. Wij zijn leidend in deze ontwikkeling waar jij als Consultant een belangrijke rol in vervult.

Functie-eisen

• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting Civiele Techniek, Elektrotechniek, Technische Bestuurskunde, Technische Bedrijfskunde of een master in de richting van Technische Informatica/Systems Engineering;

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een projectteam van een complex multidisciplinair project;

• Werkervaring binnen projecten op basis van een geïntegreerd contracten zoals UAV-GC en contractvormen zoals Design & Construct en Design, Build, Finance & Maintain contracten;

• Voldoende communicatieve vaardigheden om op de juiste wijze gesprekspartner te zijn voor opdrachtgevers;

• Voldoende een opbouwend kritische werkhouding om jezelf en opdrachtgevers te challengen;

• De juiste handigheid om vanuit jouw expertise op verschillende niveaus draagvlak te creëren;

• Flexibiliteit ten aanzien van werklocatie en diversiteit in opdrachten;

• De juiste motivatie om bij een jong en ambitieus bedrijf te werken, waar veel ruimte is voor jouw inbreng die nodig is om het bedrijf en dienstverlening te laten ontwikkelen.

Aanbod

• Een hele leuke baan bij een jong bedrijf dat het verschil maakt voor opdrachtgevers door het net even anders te doen;

• Een omgeving waar veel ruimte is voor inbreng, ontwikkeling en het tonen van jouw eigenaarschap voor jouw werk;

• Dat je ambitieuze collega’ s treft die gedreven werken aan tevreden opdrachtgevers en de ontwikkeling van de dienstverlening;

• Dat je jezelf moet ontwikkelen om relevant te zijn voor jezelf, organisatie en opdrachtgevers;

• Dat wij jou daar in uitdagen en helpen ambities waar te maken;

• De keuze uit een arbeidsvoorwaardelijk profiel dat bij jou past.

Inlichtingen

Patrick Kievit

06-83992535

patrick.kievit@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.