In Infra / Energie, Projectmanager / project leider, Vacatures

Introductie

Ben jij in staat om veel projecten tegelijk te organiseren?

Organisatie

Energie distributie is nog steeds een hot item. De vraag groeit door uitbreiding en vervanging, daarnaast willen we in de energiemarkt ook willen verduurzamen met eigen opwekking, windmolenparken en zonnepanelen. Dit alles zorgt voor een dynamische markt waarin nog veel uitdagingen liggen.

In-TRIM Advies is in deze markt op zoek naar een (jr.) projectleider voor de afdeling projecten bij haar klant..

Functie

De afdeling Projecten heeft als kerncompetentie het uitvoeren van projecten gas, LS en MS binnen het hoofdproces Seriematig klantgedreven / netgedreven. De dynamiek tussen een groot aantal stakeholders maakt dat op verschillende niveaus projectmanagement plaats vind. Aan jou de taak om de juiste belangen af te wegen en de projectdoelstellingen te bewaken.

Je bent verantwoordelijk voor?

  • Als Projectleider stuur je gedurende de gehele looptijd van een project (van aanvraag tot oplevering) op een accurate realisatie en heb je contact met interne en externe partijen;
  • Samen met een team van technisch specialisten bereid je projecten voor en stel je een strakke planning op;
  • Een echte uitdaging, je bent niet alleen hét aanspreekpunt voor de projecten, maar ook budget- en resultaatverantwoordelijk. Je bewaakt het budget, bepaalt investeringen en kosten & opbrengsten en rapporteert hierover bij de opdrachtgever;
  • Je evalueert jullie resultaat tussentijds en na oplevering;
  • Je verricht werk om trots op te zijn!

Functie-eisen

Je hebt steeds verschillende snelle leercurves doorgemaakt en je kunt je nieuwe omgevingen en situaties snel eigen maken door grondige analyse. Je hebt lef, een hoog energie niveau, een positieve instelling en executiekracht. Zodat je de beoogde doelstellingen realiseert in een steeds sneller veranderende organisatie.

Jij bent een geboren regelaar met flink wat technische bagage en een oplossingsgerichte instelling. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schakelt soepel tussen rollen/projecten en je behoudt onderwijl het overzicht over de projecten die aan jou zijn toevertrouwd. Uit het contact dat je met jouw klanten onderhoudt, blijkt jouw klantgerichte instelling.

Wat je verder met je meebrengt:

  • Minimaal een HBO werk- en denkniveau en kennis van Infrastructuren op het gebied van Energietechniek, Civiele techniek of werktuigbouwkunde;
  • Ruime hands-on ervaring met infraprojecten bij voorkeur op het gebied van Elektra (laag-, of middenspanning) en Gas (Laag en Hoge druk)
  • Ervaring met SAP is een pré
  • Je kunt sturen op een optimaal eindresultaat;
  • Je functioneert uitstekend als de werkdruk stijgt

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.