In Vacatures

Introductie

Help jij de stad mee toegankelijk te houden?

Organisatie

Binnen een grote gemeente draag je zorg voor nieuwbouw, beheer en onderhoud, wijziging en vervanging van verkeersregelinstallaties. Dit gebeurt binnen een opgesteld beleids- en beheerkader waarin staat wat de beoogde kwaliteit van de verkeersregelinstallaties is en de wijze waarop deze wordt bereikt en behouden.

Het aantal bewegingen in de stad neemt nog steeds toe, waardoor de doorstroom verder onder druk komt te staan. Slimme hedendaagse oplossingen dienen te zorgen voor het optimaliseren van de doorstroom. Binnen deze functie ben je betrokken bij de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Functie

Binnen deze rol wordt je breed ingezet op verschillende projecten. Hierbij zijn je werkzaamheden o.a. gericht op:

Beheerder aan tafel bij projecten: BAT-rol (als beheerder van het areaal wordt van ons verwacht dat bij projecten waarbij VRI een belang heeft of kan hebben wij aan tafel zitten);

Implementering vervoerplannen: beoordelen en implementeren vervoersplannen OV. Schouwen t.b.v. o.a. projecten;

Advisering bij ongevallen: beantwoorden en advisering politie/verzekeringsmaatschappijen bij ongevallen. Het verstrekken van fasediagrammen;

Aanvraag en afwikkeling kredieten. Input P&C-cyclus: Budgetbewaking, opstellen inkooporders, accorderen facturen, rapporteren t.b.v. 4/8 maands en jaarrekening;

Als materiedeskundige deelnemen aan ambtelijke overleggen; Beantwoorden vragen B&W en andere organisatieonderdelen;

Externe projecten: Projectleider bij innovatieve/nieuwe projecten.

Functie-eisen

MBO/HBO electrotechniek

Kennis van VRI systemen

Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, je kunt goed coördineren en je beschikt over goede analytische vaardigheden.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.