In Infra / Energie, Vacatures, Werkvoorbereider / calculator

Introductie

Heb jij kennis en ervaring in de VRI’s?

Organisatie

Voor een gemeentelijke klant in Noord Holland is in-TRIM advies op zoek naar een werkvoorbereider verkeersregelinstallaties.
Als werkvoorbereider VRI werk je direct samen met de opdrachtgever in de stad.

Functie

Aan de hand van een verkeersontwerp voor bijvoorbeeld een kruispunt maak je de technische omschrijving ( bestek) in de RAW-systematiek m.u.v. het verkeersregelprogramma.
Je kunt dit bestek zelf begroten en je zorgt voor een uitvraag naar verschillende bedrijven en de daarop volgende aanbiedingen kun je zelf beoordelen.
Daarbij hoort het houden van Inlichten, het opstellen van de Nota van Inlichtingen en uiteindelijk het begeleiden van de aanbesteding gen opdrachtverlening.
Daarvoor had je al overleg gevoerd met diverse partijen binnen de gemeente, bijvoorbeeld om de werkzaamheden in te passen in andere projecten en om de benodigde vergunningen te verkrijgen.

Functie-eisen

De eisen die we aan je stellen zijn als volgt;

  • na een korte inwerk periode kun je de werkzaamheden zelfstandig aan
  • kennis en ervaring op het genoemde vakgebied
  • kennis en ervaring in het maken van RAW bestekken en enige kennis van UAV
  • stressbestendig
  • mimimaal MBO opleiding binnen het vakgebied

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.