In Infra / Energie, Vacatures

Introductie

Ben jij de OV specialist, die die de omgeving verlicht?

Organisatie

Deze rol is gericht op projecten binnen overheidspartijen, waar je te maken hebt met de openbare verlichting in de buitenruimte. Het gaat hier om de grote gemeentes of provincies binnen de Randstad, waar je in deze rol als specialist van de openbare verlichting wordt toegevoegd aan grote civiel projectteams.


Functie

De project engineer verlichting brengt zijn kennis over verlichting alsmede procedure kennis binnen overheidsinstelling in de verschillende klussen en projecten in. Het gaat daarbij over het gehele proces van engineering en voorbereidingsactiviteiten vanaf idee t/m realisatiefase voor klussen en nieuwbouw- en herinrichtingsprojecten.


Functie-eisen

Een HBO Werk- en denk niveau

Minimale certificaat MBO Elektrotechniek of gelijkwaardig

Ervaring met dialux en autocad of microstation

Ervaring met het maken van functioneel technische opntwerpen

Oog voor omgevingsfactoren en communicatief vaardig

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.