In Midcareer (ervaren), Vacatures

Introductie

Wij zoeken een praktijkgerichte engineer, die de nieuwe situatie goed in kaart kan brengen.

Organisatie

Wij zoeken voor een groot tunnel project binnen Amsterdam een engineer, die bereid is om zich voor een lange tijd te verbinden aan het project. De opdrachtgever is continu bezig met de doorontwikkeling van de metro- en stations systemen, waaronder tunnel technische installaties. In het ondergrondse traject van de Metro-Oostlijn worden onder meer elektrotechnische installaties aangepast Hiervoor is binnen het projectencentrum een project ingericht waarin de kandidaat een belangrijke rol zal spelen op de ontwerp/engineeringsafdeling.

Functie

Engineering van wijzigingen van tunnel technische installaties (energievoorziening-, verlichting-, besturing-, brandmeld-, ontruiming-, communicatie- en aardingsinstallaties) en deze verwerken in tekeningen, schema’s, lijsten etc. Dit in de verschillende fasen van het project: voorlopig ontwerp, definitief ontwerp en uitvoeringsontwerp.

  • Verwerken van opnames in het veld van bestaande tunnel technische installaties in bestaande tekeningen.
  • Field-engineering van tunnel technische installaties.
  • Vervaardigen as-built opleverdocumentatie.


Functie-eisen

  • In het bezit van MBO Electrotechniek niveau 4 of minimaal gelijkwaardig
  • Ervaring met tunneltechnische systemen als
  • In bezit van VCA
  • Aantoonbare kennis van de NEN 1010 en NEN 3140
  • Kennis en ervaring met autocad en MS-office

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.