In Infra / Energie, Projectmanager / project leider, Vacatures

Introductie

Ben jij de juiste projectleider om deze complexe techniek in een multidisciplinaire omgeving het hoofd te bieden?

Organisatie

Voor meerdere energie bedrijven zijn wij op zoek naar een (sr.) projectleider HS, die het leuk vindt om een rol te spelen in het vraagstuk rondom de energie transitie.

Functie

Als Projectleider stuur je complexe projecten van A tot Z aan en heb je contact met interne en externe partijen. Samen met een team van technisch specialisten bereid je projecten voor en stel je een strakke planning op. Een echte uitdaging, je bent niet alleen hét aanspreekpunt voor de projecten, maar ook budget- en resultaatverantwoordelijk. Je bewaakt het budget, bepaalt investeringen en kosten en rapporteert hierover. Je evalueert het resultaat tussentijds en na oplevering. Je verricht werk om trots op te zijn!

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Projecten managen op alle fases engineering, planning, calculatie, inkoop, uitvoering op locatie, documentatie en rapportage.
 • Het betreft projecten in de Middenspanning (MS) en Hoogspanning installaties (HS).
 • Werken met derden / aannemers in projecten (inkoop, contract management, aansturen / aanspreken)
 • Behalen van de afgesproken milestones
 • Het project resultaat

Functie-eisen

Jij bent een geboren regelaar met flink wat technische bagage en een oplossingsgerichte instelling. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schakelt soepel tussen rollen/projecten en je behoudt onderwijl het overzicht over de projecten die aan jou zijn toevertrouwd. Uit het contact dat je met jouw klanten onderhoudt, blijkt jouw klantgerichte instelling.


Wat je verder met je meebrengt:

 • HTS Elektrotechniek of (Energietechniek) en/of kennis van Infra-structuren op het gebied van Energietechniek of complexe infra.
 • Ruime hands-on ervaring met infraprojecten op het gebied MS en HS station projecten. Geen Projectleiders/managers waarvan de focus/ervaring ligt op interne projecten of automatisering, of bouwkundige achtergrond
 • Ervaring in managen van een project op basis SBS en WBS.
 • Proces gedreven.
 • Ruime ervaring met werken met derden / aannemers in projecten (inkoop, contract management, aansturen / aanspreken).
 • Je functioneert uitstekend als de werkdruk stijgt.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.