In Directie, Infra / Energie, Teamleider / Regio manager, Vacatures

Introductie

Teamdoelstellingen halen met jouw operationele sturing

Organisatie

Het bedrijf is een grote speler in de energiewereld. Met 7.000 medewerkers verantwoordelijk voor het energienet in je regio. Door de energietransitie komen er veel werk en veranderingen op de organisatie af. Leidt jij jouw team van 12-18 werkvoorbereiders en projectmanagers door die veranderingen?

Functie

Jij bent de succesfactor voor het resultaat van jouw team en daarom ben jij onmisbaar voor ons. Als teammanager zorg je dat het werk van jouw team van dag tot dag goed wordt uitgevoerd. Daarbij signaleer je verbeteringen waar dat nodig is. Je geeft leiding aan een team van 12 à 18 technische medewerkers die stuk voor stuk houden van hun vak. Jij geeft hen helder richting en sturing en je implementeert veranderingen die voor jouw team gelden. Binnen het team stuur je aan op veiligheid, kwaliteit en het naleven van de planning.

  • operationeel aansturen op weekbasis, met een vastgestelde productiedoelstelling en vastgesteld teamresultaat.
  • verbeteren van operationele processen binnen jouw team, gericht op resultaat.
  • jouw bijdrage leveren aan het opstellen en uitdragen van het afdelingsbeleid en het operationele (team)plan.
  • motiveren, stimuleren en coachen van medewerkers. Dat doe je voor hun huidige werk en voor hun eventuele doorgroeimogelijkheden (duurzame inzetbaarheid).
  • een resultaatgerichte stijl hanteren en voortdurend de balans tussen verschillende belangen bewaken.

Functie-eisen

Met jouw energie blink je uit als teamleider. Want jij werkt op een sensitieve en slimme manier samen. Je geeft effectief en helder richting en sturing door jouw leiderschapskwaliteiten, managementvaardigheden en kennis van het operationele proces. Ook ben je de persoon met:

  • minimaal een hbo- of bachelor-diploma in een technische richting, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde.
  • ten minste 5 jaar werkervaring, waarvan 3 in een leidinggevende functie.
  • ervaring binnen een technische (productie)omgeving in een operationele omgeving.
  • ervaring met methodieken voor continue verbetering, zoals LEAN, Six Sigma, Agile, en het liefst ook Scrum.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.