In Infra / Energie, Teamleider / Regio manager, Vacatures

duiven, duur 4-6 maanden, sluiting maandag 6 april 9 uur.

Organisatie

Onze opdrachtgever is Liander Netcare.Dit is het bedrijfsonderdeel dat de netten onderhoudt en storingen veilig en excellent oplost. Op veel locaties/assets is nog asbest aanwezig in bijvoorbeeld onderstations. Deze afdeling inventariseert de locaties en is verwantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid omtrent deze assets mbt asbest.

Functie

De huidige primaire taak van de afdeling Asbest Uitvoering is het inventariseren van de assets van Liander op de aanwezigheid van asbest en het uitvoeren van beleid dat er toe dient dat medewerkers van Liander de assets veilig kunnen betreden. Vanwege een teruglopend werkaanbod is de afdeling zich breder aan het ontwikkelen en is er een begin gemaakt met het uitvoeren van andere werkzaamheden. Jouw opdracht is tweeledig (50/50):

 1. De dagelijkse leiding de afdeling Asbest Uitvoering. De afdeling bestaat uit toezichthouders, administratief medewerkers en coördinatoren (+/- 30 fte).
 2. Het ontwikkelen van een toekomstbestendig werkpakket en team:
 • het toekomstige werkpakket concretiseren
 • plan van aanpak opstellen om het nieuwe werkpakket uit te kunnen voeren
 • werkprocessen
 • randvoorwaarden
 • organisatie structuur
 • het implementeren van dit plan van aanpak

Competenties:

 • bewaakt continu de balans, dus het belang van de medewerker en de organisatie
 • je beschikt over een langetermijnvisie,
 • je kan consequenties van acties inschatten
 • je beschikt over een flinke dosis people-management
 • Je realiseert succesvolle samenwerking met interne en mogelijk externe partijen

Functie-eisen

Je bent in staat om vraagstukken op een analytische wijze te doorgronden. Hierbij haal je bij diverse partijen input op en verwerkt dit tot een heldere onafhankelijke visie en een degelijk, maar compact besluitstuk. Daarnaast ben je in staat om het advies om te zetten in een plan van aanpak en deze daadwerkelijk te implementeren. Je bent in staat om met een groep mensen processen te doorleven, te doorgronden én te laten uitvoeren.Daarnaast zit operationeel sturen in je dna! Wanneer mensen aangesproken moeten worden op houding en gedrag, dan twijfel je daar niet over. Je bent communicatief sterk en betrokken bij het team. Ook ben je iemand met:

Een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau;

 • Leidinggevende ervaring;
 • Ervaring met het doorvoeren van organisatiewijzigingen;
 • Bewezen analytische kwaliteiten

Video interview is ingepland:
7 april: 08.00 – 11.00 uur en 13.00 – 14.00 uur
8 april: 12.30 – 14.30 uur en 16.00 – 18.00 uur
9 april: 16.00 – 18.00 uur

Aanbod

Deze opdracht kent een maximum uurtarief van EUR 77,00 voor zzp’ers of bruto maandsalaris van EUR 6500,00.

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.