In Infra / Energie, Vacatures, Werkvoorbereider / calculator

Spil tussen uitvoerders, aannemers, engineering en administratie

Organisatie

Onze opdrachtgever is energiebedrijf in Noord Holland. De afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en werkt nauw samen met aannemers.

Functie

Goede coördinatie qua tijdigheid, kosten en kwalitatieve uitvoering van onze gas- en elektraprojecten daar draait het om in deze functie. Om dit te kunnen waarmaken ben je het centrale aanspreek- en aanstuur punt binnen een subteam met diverse uitvoerders. Zij zorgen voor de technische kennis en uitvoering in het veld, jij bewaakt de doorstroom en kwaliteit van de projecten.Je hebt contact met collega’s, met aannemers en andere partners in de keten die helpen om de doelstelling te bereiken. Jij creëert overzicht en hebt oog voor detail. Je bewaakt o.a. de tijdigheid van opleveren, de kwaliteit op de overdrachtsmomenten en de workload per uitvoerder in je team. Je legt (technische-) en administratieve gegevens vast in onze systemen zodat de keten optimaal geïnformeerd wordt over de huidige en komende stand van zaken.

Functie-eisen

Je werkt graag in een team en jouw proactieve opstelling is opvallend. Je daagt je omgeving uit om tot concrete verbeteringen te komen. Je kunt goed met mensen omgaan en weet door jouw communicatieve vaardigheden jouw doelen te bereiken. Ook in hectische omstandigheden houd jij het overzicht en stel je prioriteiten. Je bent in staat het werkpakket te analyseren, hieraan conclusies te verbinden en ervoor te zorgen dat de project resultaten worden behaald (tijdigheid, binnen gestelde budget en nazorg binnen 35 dagen).

 • Minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau;
 • Technische- en bestekskennis (m.n. van ondergrondse infrastructuren, kabels en/of leidingen) zijn een pre;
 • Kennis van SAP en MS Office is een pre.

Ten Aanzien Van Houding En Gedrag

 • Proactieve houding;
 • 100% Teamspeler;
 • Stressbestendig;
 • Overzicht kunnen behouden onder druk;
 • Vasthoudend;
 • Klantgericht;
 • Oplossingsgericht;
 • Overtuigingskracht.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.