In Infra / Energie, Vacatures

Spil tussen uitvoerders, aannemers en administratie

Organisatie

Onze opdrachtgever is energiebedrijf in Noord Holland. De afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en werkt nauw samen met aannemers.

Functie

Je controleert en waar nodig vul jij de uitvoeringsmappen aan en voert ondersteunende, administratieve en uitvoerende taken uit. Je legt de geografische ligging van de netten en infrastructuur vast en archiveert deze door gebruik te maken van het GIS en AutoCad. Dit doe je binnen de hiervoor gestelde richtlijnen en kwaliteitseisen van de opdrachtgever, om zo te kunnen borgen dat de netten en/of nieuwe infrastructuur beschikbaar zijn en voldoen aan de eisen en wensen van de opdrachtgever en klanten. Je controleert schetsen & GIS gegevens in ontvangen werkmappen, voor uitvoering van werkopdracht. Ook beoordeel je de schetsen & revisiegegevens, na uitvoering van werkopdrachten. Verder vraag je gegevens op van ontbrekende en/of juiste informatie over schetsen & revisiegegevens. Je vult uitvoeringsmappen aan waar nodig zodat ze complete zijn met schetsen & revisiegegevens. Tenslotte lever je deze complete schetsen & revisiegegevens aan bij GIS Data.

Functie-eisen

Jij kunt goed overzicht houden zodat je goed weet welke gegevens wel en niet aanwezig zijn in de uitvoeringsmappen. Je bent accuraat waardoor je zorgvuldig en gestructureerd bent en blijft ook onder tijdsdruk oog hebben voor details. Verder ben je stressbestendig, waardoor je bij (tijds)druk voorrang geeft aan bepaalde zaken in het eigen werk en blijft doeltreffend handelen. Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden omdat je veel schakelt tussen verschillende partijen Ook heb je:

  • Minimaal een MBO 3 diploma in de richting Energie en of Elektrotechniek;
  • Kennis van Autocad, SAP, GIS en het Office Pakket;
  • Kennis van leidingregistratie en van geautomatiseerde tekensystemen;
  • Gas- en/of Elektrische technische kennis is een pré.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl

Neem contact met ons op

Bel ons op 015 – 82 00 269 of stuur een e-mail naar info@in-trim.nl. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.