Skip to content

Project Manager Hoogspanning onderstations – Amsterdam

Introductie

Bouw mee aan de energietransitie!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een Netbeheerder in de regio Amsterdam. In deze regio is een sterk toenemende elektriciteitsvraag en dat vraagt om grote investeringen. Deze afdeling realiseert complexe hoogspanningsprojecten in de regio.

Functie

Doel: Het realiseren van projecten op het gebied van nieuwbouw en verbouw van hoogspanningsonderstations!

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor onze complexe energieprojecten met name op het gebied van nieuwbouw en verbouw van hoogspanningsonderstations in de regio Amsterdam Gooi. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van projecten en staat aan de lat voor het behalen van de projectdoelstellingen van ontwerp tot en met realisatie. Je hebt ervaring met risico-en kansmanagement en bent je bewust van het actief meenemen van interne en externe stakeholders in een complexe zwaar stedelijke omgeving.

Je hebt ervaring met contractvorming en bepaalt binnen de geldende kaders welke werkzaamheden kunnen worden uitbesteed aan leveranciers, hierbij zorg je voor de juiste marktanalyse. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het beoordelen van de aanbiedingen om zo tot een leverancierskeuze te komen. Verder:

  • Vertaal je de klantbehoefte tot een gedegen en gedragen projectplan;
  • geef je direct projectmatig leiding aan projectco√∂rdinatoren en projectadministrateurs;
  • ben je een gelijkwaardige gesprekspartner voor teamleiders;
  • werk je resultaat gedreven aan complexe en specialistische projecten met een hoge impact.

Functie-eisen

Als Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor complexe energieprojecten. Je hebt een duidelijke visie op projectmanagement. Jij houdt je goed staande in een complex stakeholderveld en hebt ruime ervaring met contract- en leveranciersmanagement. Jij bent risicobewust, neemt verantwoordelijkheid en stuurt bij waar nodig.

  • Afgeronde HBO opleiding;
  • ervaring met projectmanagement aangevuld met Prince / IPMA B/C
  • minimaal 7 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar als Projectmanager
  • affiniteit met hoogspanningstechniek;
  • ervaring met systeemgerichte contractbeheersing;
  • ervaring met BIM is een pr√©.

Aanbod

Dit betreft een deta-vast vacature en na een jaar behoort een (vast) dienstverband bij de klant tot de mogelijkheden. De standplaats is Amsterdam.


Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl