Skip to content

Project manager infra / energie – Leeuwarden

Introductie

Carrierekans in de energietransitie!

Organisatie

Je komt te werken op de afdeling die verantwoordelijk is voor de aanleg van aansluitingen voor grote klanten. Denk aan het aanleggen van infrastructuren voor laagspanning, middenspanning en gas. Voor windparken en woonwijken bijvoorbeeld. Het team zorgt voor een veilig en betrouwbaar energietransport. Ook voert Aanleg het projectmanagement bij de aanleg van grootverbruikaansluitingen en reconstructies van kabels en leidingen. De klantvraag, werkvoorbereiding, uitvoering en evaluatie neemt het team ook voor zijn rekening.

Functie

Als Projectmanager ben je end-to-end verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele energieprojecten. Voorbeelden van projecten zijn: reconstructie van kabels en leidingen als gevolg van projecten op initiatief van bijvoorbeeld provincie en hoogheemraadschap, aanleg van kabels en leidingen om het bestaande netwerk te verbeteren en aansluitingen voor grootverbruik aansluitingen zoals datacenters, windmolenparken, zonneweides en elektrisch vervoer. Als project manager:

  • stuur je proactief op je projectresultaten door onder andere te werken met projectplannen.
  • ben je bekend met het opstarten en werken in projectteams.
  • beweeg je als een vis in het water in een grotere organisatie met uiteenlopende samenwerkingspartners.
  • stel je hoofdpuntenrapportages op en communiceer je deze richting je in- en externe stakeholders.
  • behoud je overzicht over je projectportfolio van begin tot eind en ben je een kei in timemanagement.

Functie-eisen

Je bent resultaatgericht en daagt je omgeving uit om te verbeteren. Voor je Teamleider ben je een gelijkwaardig sparringpartner. Je kunt uiteraard zeer goed plannen en organiseren en bent in staat om meerdere projecten gelijktijdig te managen. Je interpreteert vrijheid als verantwoordelijkheid en vindt het leuk complexe zaken aan te pakken. Je bent klantgericht, ondernemend en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Ook heb je:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding in een relevante richting;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • aantoonbare ervaring met infraprojecten;
  • kennis van operationeel management (prestatiemanagement,capaciteitsmanagement en verbetermanagement);
  • een projectmatige opleiding IPMA D of Prince 2.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriƫnterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl