Skip to content

Assistent Projectleider – Nederland

Introductie

Er ontgaat jou niets, je bent scherpzinnig en hebt oog voor detail. Je vindt werken in de techniek het mooiste wat er bestaat en voelt je lekker in een ondersteunende rol? Niet het haantje de voorste maar een die de rust bewaard. Dan heb jij de beste skils voor een rol als Assistent Projectleider. Lees snel verder…..

Organisatie

Steeds meer grote infrastructurele projecten vergen een multidisciplinaire integrale aanpak waarbij betrouwbaarheid en veiligheid een belangrijke rol spelen. Complexiteit neemt op alle vlakken enorm toe, interfaces tussen vakdisciplines zijn moeilijk te managen, grip op projecten met betrekking tot kwaliteit, voortgang en financiën is een grote uitdaging. Hierdoor is er een grote behoefte aan specialisten die overzicht kunnen houden op het complexe geheel van systemen en subsystemen. Door gebruik te maken van slimme technologie wordt de doorlooptijd in het voorbereidende ontwerpproces aanzienlijk verkort.

Functie

Als assistent projectleider werk je bij opdrachtgevers aan grote en complexe (multidisciplinaire) projecten. Je bent de rechterhand van de projectmanager en nauw betrokken bij de beheersing van het project op gebied van financiën, planning en technische voortgang. Je gebruikt diverse software tools en systemen om Grip te houden op het project. Jouw kennis en expertise als project coördinator verhoogt de beheersbaarheid van het project door het aantoonbaar gestructureerd voorbereiden van complexe projecten.

In praktische zin verricht de project coördinator de volgende werkzaamheden:

• opstellen en onderhouden van project- en resourceplanningen;

• afstemmen van de planningen met betrokken partijen en bewaken van levertijden;

• voorbereiden van aanbestedingen en inkoop; vastleggen van inkoopaanvragen en inkooporders in het ERP systeem;

• opstellen en bewaken van financiële prognoses en rapportages; signaleren, analyseren en rapporteren van afwijkingen;

• vastleggen van alle benodigde gegevens voor borging van het projectdossier;

• opstellen van notulen van projectvergaderingen;

• beheren van risicodossier en projectkwaliteitsplan.

Functie-eisen

· een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting Civiele Techniek, Elektrotechniek, Technische Bestuurskunde, Technische Bedrijfskunde of een master in de richting van Technische Informatica/Systems Engineering;

· enige werkervaring binnen een technische omgeving is wenselijk (dit mag ook een stage of afstudeerproject zijn);

· voldoende communicatieve vaardigheden om op de juiste wijze gesprekspartner te zijn met diverse stakeholder;

· voldoende een opbouwend kritische werkhouding om jezelf en opdrachtgevers te challengen;

· de juiste communicatieve handigheid om op verschillende niveaus samenwerking op te bouwen;

· flexibiliteit ten aanzien van werklocatie en diversiteit in opdrachten;

· de juiste motivatie om bij een jong en ambitieus bedrijf te werken, waar veel ruimte is voor jouw inbreng die nodig is om het bedrijf en dienstverlening te laten ontwikkelen.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Patrick Kievit

patrick.kievit@in-trim.nl

Sollicitatie

Patrick Kievit

patrick.kievit@in-trim.nl