Skip to content

Ontwerpmanager Multidisciplinaire Projecten – Landelijke Operationeel in Projecten

Introductie

Geen berg is jou te hoog, met de juiste drive en inzet krijg jij het altijd voor elkaar om de finish te halen. Je geeft niet op en zeker niet als het even lastig wordt. Dit zijn de eigenschappen die je als Ontwerpmanager in je moet hebben om succesvol te zijn. Herken jij je hierin, dan zou ik snel verder lezen!

Organisatie

Voor Technisch Management van Installaties in Infra & Energie

Functie

De Ontwerpmanager Multidisciplinaire Projecten vervult een “key” positie in het projectteam van de opdrachtgever. Je bent in de ontwerpfase verantwoordelijk voor het efficiënt tot stand laten komen van het gehele integrale ontwerp van het project. Vanuit jouw rol heb je niet alleen focus op de techniek, maar bijvoorbeeld ook op bodem & ruimtelijke ordening, omgevingsmanagement en de secundaire techniek ondersteunend aan de primaire techniek van het project.

Als consultant ben je een belangrijk strategische sparringpartner voor het multidisciplinaire projectteam en het verantwoordelijke lijnmanagement bij de opdrachtgever. Vanuit een procesmatige werkwijze heb jij over alle disciplines het overzicht. Je initieert tijdig de juiste interventies wanneer er zich verstoringen (optredende risico’ s) in het ontwerpproces voordoen. Met de juiste informatie ga je op de juiste wijze verwachtingen bij betrokken stakeholders managen, om zodoende een efficiënte projectvoortgang te garanderen.

Als ontwerpmanager maak je continu de vertaalslag tussen de wensen van de interne opdrachtgever. Dit kan zijn assetmanagement, directie of een eindgebruiker van de infrastructuur naar het ontwerp. In samenwerking met de inhoudelijke specialisten zorg je ervoor dat de juiste (deel) ontwerpen tot stand komen. Deze specialisten kunnen ook opdrachtnemers van jouw opdrachtgever zijn en als derde partij een verantwoordelijkheid hebben in het project.

Functie-eisen

• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur in de richting Civiele Techniek, Elektrotechniek, Technische Bestuurskunde, Technische Bedrijfskunde.

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een integraal projectteam van een complex multidisciplinair project;

• Werkervaring binnen projecten op basis van een geïntegreerd contracten zoals UAV-GC en contractvormen zoals Design & Construct en Design, Build, Finance & Maintain contracten;

• Voldoende communicatieve vaardigheden om op de juiste wijze gesprekspartner te zijn voor opdrachtgevers;

• Voldoende een opbouwend kritische werkhouding om jezelf en opdrachtgevers te challengen;

• De juiste handigheid om vanuit jouw expertise op verschillende niveaus draagvlak te creëren;

• Flexibiliteit ten aanzien van werklocatie en diversiteit in opdrachten;

• De juiste motivatie om bij een jong en ambitieus bedrijf te werken, waar veel ruimte is voor jouw inbreng die nodig is om het bedrijf en dienstverlening te laten ontwikkelen.

Aanbod

• Een hele leuke baan bij een jong bedrijf dat het verschil maakt voor opdrachtgevers door het net even anders te doen;

• Een omgeving waar veel ruimte is voor inbreng, ontwikkeling en het tonen van jouw eigenaarschap voor jouw werk;

• Dat je ambitieuze collega’ s treft die gedreven werken aan tevreden opdrachtgevers en de ontwikkeling van de dienstverlening;

• Dat je jezelf moet ontwikkelen om relevant te zijn voor jezelf, organisatie en opdrachtgevers;

• Dat jij daar in uitgedaagd wordt en geholpen wordt ambities waar te maken;

• De keuze uit een arbeidsvoorwaardelijk profiel dat bij jou past.

Inlichtingen

Patrick Kievit

06-83992535

patrick.kievit@in-trim.nl