Skip to content

Werkvoorbereider CV installaties – Zuid Holland

Introductie

Ben jij de praktische werkvoorbereider met CV kennis, die wij zoeken?

Organisatie

Voor onze opdrachtgever, installatie bedrijf, wat gericht is op de transitie naar duurzame energie, zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider CV installaties met calculatie skills. De opdrachtgever is gericht op een langdurige samenwerking en laat zijn mensen meegroeien in de duurzame ontwikkeling van de markt, waarbij de huidige producten in de veranderende markt zullen veranderen naar nieuwe oplossingen ter vervanging van de bestaande CV installaties.

Functie

WAT GA JE DOEN?

Je komt te werken binnen klein team met soortgelijke collega’s en je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de totale stroom aan werkzaamheden tussen verkoop en uitvoering. Je draagt actief bij aan een optimale kwaliteit en first time right van onze processen.


Jouw team is verantwoordelijk voor uitwerking van alle offerte aanvragen en de planning van onze installatiemonteurs. Je bent daarmee onderdeel van de voorbereiding van de daadwerkelijke installatie bij de klant.


Je zorgt voor calculaties van installatiewerk op het gebied van E/W/G en voorbereiding van de opdrachten en faciliteert de voortgang van werkzaamheden door alle benodigde zaken, zoals benodigd materiaal, voor aanvang van het werk te organiseren. Dit alles met het doel zoveel mogelijk opdrachten te kunnen uitvoeren tegen een rendabele prijs, de juiste tijdsnormen en de juiste prijsstelling van materiaal. De werkvoorbereider zorgt voor een juiste planning van materialen t.b.v. de verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor aanvang van het project te organiseren. Je verzorgt tevens werkinstructies indien nodig en vervangt de projectleider in geval van diens afwezigheid.


Het werk vraagt een hoge mate van zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen, zodat de basis op orde is en de kwaliteit en doorlooptijd van de processen worden geborgd.


JE BENT VERANTWOORDELIJK VOOR:

Het opstellen van calculaties voor installatie werk en het uitwerken van technische offerte-aanvragen.

Beoordelen of de componenten van de installatie en eventueel andere benodigde materialen voldoen aan de eisen van het ontwerp en, indien van toepassing, aan de eisen van de detailoplossing.

Het uitwerken van meer- en minderwerk en zorgen voor een correcte afhandeling hiervan.

Het opstellen van analyses op het gebied van voor- en nacalculatie en het doen van verbetervoorstellen.


Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met kennis en ervaring op het gebied van installaties. Je bent klantgericht, kan goed zelfstandig werken, bent initiatiefrijk en accuraat in je werk. Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

MBO+/HBO werk- en denkniveau en ongeveer 2 jaar relevante werkervaring. Ervaring met Navision is noodzakelijk.

Je hebt kennis van wet- en regelgeving aangaan installaties en specialistische vakkennis van duurzame systemen.

Je hebt ervaring met opmaken van calculaties van de te verrichten werkzaamheden.

Je begrijpt het ontwerp van een installatie, dat moet voldoen aan de eisen die de BRL daaraan stelt.

Je draagt eraan bij dat problemen snel worden opgelost en van fouten wordt geleerd. Daarnaast heb je gevoel voor details, bent kwaliteitsgericht en financieel bewust.


Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Ton Rombouts | in-TRIM Advies
06-23235982
ton.rombouts@in-trim.nl