Skip to content

aankomend (technisch) omgevingsmanager – Arnhem

Introductie

Coördineren van onderhoudsprojecten rondom hoogspanninsinstallaties

Organisatie

Als Omgevingsbeheerder kom je te werken binnen het team Onderhoud en Beheer van de afdeling Asset Beheer. Dit is een multidisciplinair team dat uit 20 collega’s bestaat die elk vanuit een van de verschillende hoogspannings-vakdisciplines werkt: primair, secundair, bouwkunde, kabels, lijnen. Het team is voornamelijk bezig met de standaardisatie, kwaliteit en veiligheid op het gebied van met name onderhoud van de hoogspanningsassets.

Functie

Het vertegenwoordigen van de klant bij diverse overleggen

 • Het namens de klant reageren op bouw- en bestemmingsplannen;
 • Het afhandelen van inspecties van de omgevingsdienst;
 • Het beantwoorden van diverse vragen en het leveren van advies over diverse zaken, waaronder EM-velden rondom HS-verbindingen, calamiteitenbestrijding, wet- en regelgeving en teniet verklaring van zakelijk recht;
 • Het behandelen van Klic-meldingen, het verstrekken van liggingsgegevens, het doen van uitzoekwerk ten behoeve van afhandeling van de melding en het afhandelen van de Eis Voorzorg;
 • Bij graafwerkzaamheden van derden het opstellen van een intake indien er toezicht nodig is vanuit de netbeheerder, het opstellen van een verklaring geen bezwaar en het opstellen van een rapportage richting agentschap telecom over graafschades;
 • Het opstellen en aanleveren van een intake ten behoeve van een reconstructie;
 • Dossiervorming van alle voor het verhalen van de schade relevante informatie en het opstellen van de aansprakelijkheidstelling;
 • Dossiervorming met alle relevante informatie om de kosten van de schade te kunnen verhalen op de veroorzaker en voor het opstellen van de aansprakelijkheidstelling.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Een afgeronde studie richting elektrotechniek of een andere technische opleiding.
 • Kennis van regelgeving en normen;
 • Minimaal 3-8 jaar relevante werkervaring op het gebied van beheer en onderhoud;
 • Affiniteit met het werken met onderhouds- en beheersystemen;
 • Bereid om te reizen;.

Aanbod

Naar aanleiding van je gegevens bekijken wij of ervaring, kennis en motivatie aansluiting heeft met het beoogde profiel. Op basis daarvan nodigen wij je uit voor een oriënterend gesprek. Daarin worden wensen, mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden besproken. Na een goed vervolg van de procedure kunnen wij meerdere marktconforme aanbiedingen samenstellen.

Over in-TRIM Advies
Wij hebben de beste projecten en banen in de Industrie, Offshore, Haven, Transport, Energie en Infra. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om een optimale match tot stand te brengen tussen de ervaren professional, organisaties en projecten.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl