Skip to content

Document Engineer E/I – Botlek Rotterdam

Introductie

Geen document controller!

Organisatie

Het bedrijf is een multinational waarvan de Nederlandse vestiging al jaren bestaat. Er worden grondstoffen gemaakt voor de wereldmarkt en de fabriek staat goed op de kaart binnen de internationale organisatie. Er loopt een programma om de as built informatie op orde te krijgen, waarbij je een cruciale rol speelt. Als Document Engineer E/I maak je deel uit van de afdeling Projects, welke bestaat uit een een aantal Project Managers, Engineers en Construction Supervisors. Je rapporteert aan de Project Lead.

Functie

Project Medewerker die zeer accuraat en zelfstandig kan werken en overzicht kan bewaren over (as-built) documentatie (alle disciplines, maar de nadruk ligt op E/I), dwarsverbanden kan leggen tussen engineeringsdocumenten (alle disciplines) en quality checks kan doen m.b.t. engineeringsdocumenten en deze beheert in het engineeringsarchief. Werkt nauw samen met Project Managers, in het verzamelen en verwerken van as-built documentatie (suppliers, Engineering contractors, Contractors, in-house engineers). Onderhoudt contacten met enkele partijen die de verwerking van as-built informatie op originele documenten verzorgen.


Functie-eisen

Je moet in staat zijn om de Project Managers te challengen op Engineering gebied.We zoeken ruime engineering ervaring op E/I gebied. Daarnaast:

  • HTS / Bachelor niveau
  • Meerjarige ervaring bij een Asset Owner of engineering contractor
  • MS Office Excel / Word, Remote werken (Zoom / Skype / Teams), Opentext en/of Autocad is een pre.
  • Competenties: Accuratesse, Samenwerken, Resultaatgericht, Pro-actief.

Aanbod

De opdracht is in eerste instantie een half jaar met een mogelijkheid tot verlenging.

Inlichtingen

Klaas Buizer | in-TRIM Advies
06 14622752
klaas.buizer@in-trim.nl